Notícies
29 Setembre 2011
El Manifest dels alumnes de l’ESDi rep el suport del CODIC, l’ADG-FAD i Catalunya Ràdio

El programa Solidaris de Catalunya Ràdio ha qualificat la iniciativa de "lloable i necessària". Ha rebut el suport del president del CODIC i s’ha publicat al blog de l’ADG-FAD, on es considera que el que el fa diferent és que l’hagin elaborat els "futurs professionals del disseny".

28 Setembre 2011
El professor de l’ESDi Jon Marín avança cap al Doctorat de Recerca en Disseny

El professor i investigador de la Unitat Departamental de Producte i Interiors de l’ESDi ha superat, amb un excel·lent, el Màster d’Ecologia Industrial a la UAB.

27 Setembre 2011
Arrenca la XX edició de l’STIB amb presència de l’ESDi

Del 28 al 30 de setembre té lloc al Palau de Congressos de Barcelona el XIX Saló Tèxtil Internacional de Barcelona. L’ESDi, un any més, hi té un lloc com a escola de moda. S’hi exposen enguany 3 projectes de fi de carrera de les alumnes del Grau en Disseny de Moda.

27 Setembre 2011
Felipe de Leonardo exposa al CCCB i a l’Espai Von Balthasar

Felipe de Leonardo Fígols és un alumne brasiler de l’ESDi de 4t curs del Grau en Disseny Gràfic. Ha elaborat una col·lecció de fotografies que ha tingut èxit. Componen un llibre de narrativa fotogràfica anomenat "Caminos".

20 Setembre 2011
Graduats de moda l’ESDi participen al showroom del EGO

Laia Garcés i Nuria Martí (amb la marca A-Couple), Jordi Espino i Elisabeth Vallecillo (El Colmillo de Morsa), Catalina Serrà (Cati Serrà) i Núria Gil (El Suso), tots ells graduats en disseny de moda a l’ESDi la promoció 2008-2009, han mostrat les seves col·leccions a la setmana de la moda de Madrid, la Passarel·la Cibeles.

18 Setembre 2011
Primer dia de curs, jornada de presentacions

El primer dia de classe s’ha iniciat amb una presentació a l’Auditori en què representants de diverses àrees de l’escola han donat les indicacions i l’orientació necessària als alumnes perquè sàpiguen el més important de l’any acadèmic que avui ha començat.

13 Setembre 2011
15 d’octubre: l’ESDi amplia el termini de lliurament d’abstracts del 2n CIDIC

El Comitè del 2n Congrés Internacional de Disseny i Innovació ha decidit prorrogar el termini de lliurament d’abstracts fins al 15 d’octubre de 2011. Així ja no és l’1 d’octubre la data límit d’entrega de resums. Això fa variar la data en què es comunicarà l’acceptació de ponències, que ja no serà el 17 d’octubre sinó el 31 d’octubre.

09 Setembre 2011
Marina Pujadas, Aina Amigó i Ferran Valenzuela, finalistes de la 3a edició de BDN Moda

Els ex-alumnes de L’ESDi Marina Pujadas Farré i Ferran Valenzuela Martínez, juntament amb Aina Amigó Pons que s’ha graduat enguany amb el PFC Heroïnes atrapades participaran a la 3a edició dels Premis Joaquim Mercader del projecte BDN Moda de l’ajuntament de Badalona.

09 Setembre 2011
L’ESDi atorgarà 18 beques el curs 2011-2012

L’ESDi premia la cultura de l’esforç, reconeix la constància i dedicació dels seus alumnes i dels estudiants de nou ingrés. Ho fa amb una política de beques, algunes de les quals, com és en aquest cas, es destinen a incentivar l’excel·lència acadèmica dels seus estudiants.

07 Setembre 2011
La professora Marina Castán debat en una taula rodona a la 080

A l’edició primavera/estiu de la passarel·la 080 la professora de l’ESDi Marina Castán va participar en una taula rodona relacionada amb la moda tecnològica i funcional. Ho va fer com a ponent. L’acte va tenir lloc el dia 15 de juliol a les 12.30 h a l’espai multidisciplinari de la fira. La 8a edició de la 080 es va dur a terme a la Universitat de Barcelona.

02 Setembre 2011
L’alumne Jordi Guim presentarà el seu PFC a la Fira de Teatre de Tàrrega

Ho farà gràcies a una beca del programa de suport a la creació de la Fira de Teatre de Tàrrega. L’espectacle s’anomena Day Dream i consisteix en una realització a escala real del seu projecte de fi de carrera que ha presentat aquest mes de juny a l’ESDi. Es podrà veure a la Plaça major, diversos dies i serà gratuït.