Notícies
31 Agost 2011
S’inicia l’any de la 1a promoció del estudis de Grau en Disseny

Amb l’escola oberta des del 17 d’agost i a ple rendiment s’inicia el proper dilluns 19 de setembre el nou curs acadèmic 2011-212. Un any especial en termes acadèmics perquè a l’escola es graduarà la 1a promoció de dissenyadors amb titulació oficial universitària, i s’iniciarà la primera edició del curs pont per obtenir el títol oficial de Grau en Disseny, d’acord a la resolució del Consell d’Universitats i per l’AQU Aquest serà el 23è curs a l’ESDi.

25 Agost 2011
Dues noies de la universitat de Xile guanyen un premi amb un video de la seva experiència a l’ESDi

Dues noies de la Universidad del Desarrollo de Xile (UDD) que han vingut a estudiar a l’ESDi durant el 2n quadrimestre del curs 2010-2011 han elaborat un video que representa la seva experiència d’intercanvi amb el qual han guanyat un concurs de la seva escola.

17 Agost 2011
Alumnes de l’ESDi realitzen el disseny d’un interior de tren

El projecte s’ha dut a terme per mitjà d’un conveni amb la consultora Ingennium i l’empresa ferroviària líder Alstom. L’ESDi va organitzar un equip d’alumnes multidisciplinari en disseny. Ha estat un projecte d’investigació per desenvolupar l’interior d’un tren de rodalies. Ha durat un any. S’han aplicat criteris ergonòmics, materials relacionats amb la usabilitat i proxèmica i mètodes de personal driven innovation.

17 Agost 2011
Alumnes de l’ESDi desenvolupen un joc educatiu per a Educa Borràs

Hi han treballat els alumnes de 4t curs del Grau superior en diseny d’Integració multidisciplinària. A banda, l’ESDi ha atorgat tres beques d’investigació a alumnes que han continuat amb el disseny i desenvolupament de la innovadora joguina educativa, coordinats amb el professorat.

17 Agost 2011
L’ESDi torna a estar oberta a tothom, finalitzades les vacances

Després d’una quinzena de dies en què ha estat tancada per vacances, l’ESDi torna a obrir les portes i part del personal acadèmic i d’administració ja treballa amb la mirada posada al proper 19 de setembre, que és l’inici del proper any acadèmic (2011-2012). La totalitat dels serveis és en funcionament de 9 h del matí a 17 h de la tarda, que és l’horari d’estiu.

16 Agost 2011
Novetats en la recerca del Departament de Producte de l’ESDi

El Departament de Producte de l’ESDi ha presentat al Congrés Sustainable Intelligent Manufacturing (Portugal) el procés d’investigació en ecodisseny que va dur a terme per produir un producte que reuneix disseny i sostenibilitat i que és un carro de neteja viària que actualment es fa servir a diversos districtes de Barcelona. Per una altra part, aquest mateix article és admès pel Centre Català del Reciclatge de l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya que el selecciona i l’inclou en el Premi de Disseny per al Reciclatge 2011. Els premis s’atorgaran el 20 d’octubre.

16 Agost 2011
El Departament de Producte i Interiors presenta la seva recerca del Touch Project a Bulgària

El professorat del Departament de Producte i Interiors de l’ESDi ha presentat en diverses ponències les línies de treball del projecte de recerca Touch Project, que es troba en fase de desenvolupament. Ha estat en un symposium a Byala (Bulgaria). El treball s’està duent a terme en col·laboració amb institucions de Bulgària i Dinamarca. El resultats es faran públics el mes de novembre i posteriorment s’il·lustraran en una exposició itinerant.

16 Agost 2011
L’exposició a Israel sobre nomadismes contemporanis de Mireia Feliu rep el suport econòmic de l’Institut Ramon Llull

L’Institut Ramon Llull ha subvencionat part del projecte expositiu IN-QUIETUDS. NOMADISMES CONTEMPORANIS de la professora de l’ESDi Mireia Feliu que es va mostrar a la New Media Gallery (Tivon, Israel) del 20 de gener al 20 de març de 2011.

16 Agost 2011
VACANCES D’estiu 2011

VACANCES D’estiu: del 30 de juliol al 17 d’agost El servei d’admissions, aceptarà sol-licituds de plaça per la convocatòria de setembre a partir del dia 19 d’agost. Les places d’ESDInocturn, s’assignaran del 1 al 24 de setembre.