Notícies
20 Juliol 2011
Adheriu-vos al manifest per un disseny regit pels valors ètics

A l’assignatura de 2n curs "Ètica de la professió" s’ha elaborat un manifest que ha nascut primer d’un aprofundiment teòric i després d’un procés de reflexió entre tots els alumnes. La iniciativa ha estat coordinada pel professor d’aquesta matèria, Toni Mañach.

19 Juliol 2011
Ona Carbonell i Paula Klamburg

Ona Carbonell i Paula Klamburg alumnes de l’ESDi de 1er curs dels estudis oficial universitaris de grau, membres del equip espanyol de natació sincronitzada, assoleixen medalles en els mundial de Shanghai

Finalitza la col·laboració amb el Tinter, capdavanters en disseny sostenible, amb un balanç molt positiu
13 Juliol 2011
Finalitza la col·laboració amb el Tinter, capdavanters en disseny sostenible, amb un balanç molt positiu

Després de dos anys de col·laboració acaba el projecte d’innovació en la sostenibilitat entre la Unitat Departamental de Producte i Interiors de l’ESDi i el Tinter, empresa capdavantera en disseny sostenible a Catalunya. Ho fa amb un balanç molt positiu. Els alumnes han participat en una primera fase teòrica de revalorització de residus i, posteriorment, han desenvolupat diversos projectes. S’han dissenyat estands promocionals i elements de papereria, un impuls en l’ecodisseny.

13 Juliol 2011
L’ESDi ben posicionada al The Brandery, la 080 i el ModaFAD on wheels

Aquesta setmana s’està celebrant la fira de moda urbana, The Brandery, la pasarel·la 080 Barcelona Fashion i el ModaFAD on wheels, que inclou diverses activitats, principalment el Projecte T. L’ESDi, com a escola en què s’estudia disseny de moda, hi té un paper destacat.

07 Juliol 2011
ESDi Degree Show, alt nivell en disseny davant d’un públic nombrós

Unes 700 persones van presenciar ahir al Teatre Victòria la desfilada del Degree Show, que enguany duia el nom de We Manifest. Els assistents van coincidir en destacar l’alt nivell de les creacions del 25 nous dissenyadors de l’ESDi.

01 Juliol 2011
L’històric edifici de l’ESDi fotografiat per Josep Brangulí

S’ha inaugurat al CCCB una mostra antològica d’un gran fotògraf català, de qui fins fa ben poc no se’n coneixia massa, Josep Brangulí, fotògraf i documentalista que va retratar l’evolució de Barcelona i Catalunya al llarg del XX. L’edifici de l’ESDi, seu dels antics Docks de Sabadell, es mostra a l’exposició.