Notícies
30 Juny 2011
L’ESDi es connecta a les xarxes socials

L’ESDi ha iniciat els darrers mesos una estratègia de comunicació orientada a augmentar la presència a les xarxes socials. Amb tot, ja podem dir que tenim més de 400 followers al Twitter i uns 5.000 fans al Facebook. Tot és començar. Al You Tube el Lip Dup de l’ESDi ha estat vist 37.952 vegades.

27 Juny 2011
El Delgado Buil entrevistades per Bibiana Ballbè

L’edició de 23 de juny del diari Ara publica a la contraportada una entrevista en format d’article dedicat a les professores de l’ESDi del Grau en Disseny de Moda, Macarena Ramos i Anna Figuera, en tant que dissenyadores i responsables de la marca de roba El Delgado Buil. La peça la signa Bibiana Ballbè, coneguda per haver conduit el magazine de tendències Silenci del Canal 33.

22 Juny 2011
La Tibi i el Dabo s’exposen al Disseny Hub Barcelona

Els hem vist al DHUB donant la benvinguda als visitants de l’exposició Els sentits de les màquines, en l’acte de la seva inauguració. La Tibi i el Dabo són dos robots dissenyats per donar servei a la via pública, fruit d’un projecte col·laboració entre l’equip de l’IRI (Institut de Robòtica i Informàtica de la UPC) i el Departament de Disseny de Producte i d’Interiors de l’ESDi.

22 Juny 2011
L’esperit interdisciplinari i innovador dels alumnes de Projectes integrals

S’instal·la a l’ESDi una mostra que recull els millors treballs de l’assignatura Projectes integrals de 2n curs. S’hi presenten creacions relacionades amb el disseny de moda, gràfic, d’interiors i de producte.

14 Juny 2011
Exposició Facetes dels alumnes al lluernari de l’ESDi

Aquests dies es pot obervar a la planta baixa de l’ESDi una instal·lació mòbil, a diferents alçades, de cubs, que amb diverses imatges representen les diverses cares (facetes) dels alumnes de 1r curs.

03 Juny 2011
Guanyadors del concurs El disseny a la nostra vida

Ha estat la 14a edició. El concurs es dirigeix als alumnes de 2n curs de batxillerat i cicles formatius. Dels treballs entregats se’n van pre-seleccionar 6, que van passar a la fase final, que consistia en la votació en el Facebook. L’acte d’entrega de premis serà dilluns 20 de juny a les 18 h de la tarda a l’ESDi.

03 Juny 2011
L’ESDi s’incorpora a Intercolor, prescriptor internacional de les tendències de color

La candidatura de l’Escola Superior de Disseny (ESDi) i la seva fundació, la Fundació per al Disseny Tèxtil, de Sabadell, va ser aprovada el darrer 31 de maig en l’Assembla General d’Intercolor a Biela (Itàlia). L’ESDi constituirà un equip interdisciplinari de recerca i desenvolupament en la disciplina del color i s’unirà a Intercolor com el representant a Espanya d’aquesta institució. Entre les seves tasques hi ha la definició de les tendències del color de l’any següent, que es posen al servei de la indústria.

03 Juny 2011
Estudia disseny i combina-ho amb la teva feina

T’oferim la possibilitat d’estudiar el Grau Nocturn en Disseny (titulació oficial universitària) en sis itineraris curriculars: Gràfic, Moda, Interiors, Producte i Integració multidisciplinària. Període de matriculació obert. Informa-te’n.