Notícies
31 Maig 2011
L’Ergonomia ambiental, de Juan Alberto Favaro, a les Jornades d’innovació docent de la URL

L’article "Ergonomia ambiental", de Juan Alberto Favaro, ha estat inclòs a la publicació de les Jornades d’innovació docent de la URL.

Neix la col·lecció editorial Design, Knowledge & Future
24 Maig 2011
Neix la col·lecció editorial Design, Knowledge & Future

Es publica el 1r número de la col·lecció Design, Knowledge & Future. Aquesta col·lecció, que editen l’ESDi i la FUNDIT, vol contribuir a difondre la recerca i la transferència de coneixement sobre el disseny.

23 Maig 2011
Felipe de Leonardo, guanyador d’un dels premis Art URL

L’estudiant de 3r curs del Grau en Disseny en l’itinerari Gràfic s’ha fet amb el 3r premi de la categoria de fotografia. Els Premis Art URL els organitza el consell d’estudiants de la Universitat Ramon Llull per a tota la comunitat educativa (professorat, alumnes). També hi poden participar els ex-alumnes.

23 Maig 2011
Felipe de Leonardo, guanyador d’un dels premis Art URL

19 Maig 2011
La URL estrena un lloc web dedicat al seu XX aniversari

Amb motiu del XX aniversari de la Universitat Ramon Llull es va celebrar un acte, central, el darrer dimarts 10 de maig, dia en què es complien els 20 anys. Aquell acte dóna inici a un cicle de celebracions per commemorar la fita. En aquestes celebracions s’incriu el nou lloc web que informarà i donarà cobertura a les celebracions del XX aniversari.

18 Maig 2011
L’ESDi facilita el contacte amb el món laboral als alumnes de batxillerat i cicles

L’Escola Superior de Disseny facilita el contacte amb el món professional a nois i noies de Batxillerat o Cicles formatius. Aquests alumnes vénen a treballar durant un temps a l’escola per mitjà de convenis de pràctiques que s’inscriuen en les titulacions que estudien.

12 Maig 2011
L’ex-alumna Elena Gallego, 2n premi del concurs Creamoda

L’ex-alumna de l’ESDi, Elena Gallego, graduada en disseny de moda la promoció 2007-2008 ha obtingut el segon premi del certamen de la Fira Creamoda de Bilbao, la qual s’ha celebrat recentment. Ho aconseguit amb l’elaboració d’una col·lecció masculina que s’anomena Into the wild.

10 Maig 2011
Acte de celebració del XX aniversari de la Universitat Ramon Llull

El dimarts 10 de maig de 2011 ha fet 20 anys que el Parlament de Catalunya va aprovar per unanimitat la creació de la Universitat Ramon Llull. Va ser l’any 1991. Per celebrar-ho s’ha organitzat acte amb nombroses personalitats en què se n’han recordat els orígens.

07 Maig 2011
Disseny per al desenvolupament social: la Red Espacio Guía visita l’ESDi

La Red Espacio Guía, de les Illes Canàries, i el Departament de Producte de l’ESDi han col·laborat en projectes per al desenvolupament de comunitats locals, a les Illes canàries, poc avançades o amb problemes. Ho han fet amb l’aprofitament del propi entorn, dels mateixos veïns de la comunitat i aplicant la creativitat i la disciplina del disseny, un disseny sempre sostenible.

07 Maig 2011
Ja podeu votar als finalistes del Concurs El disseny a la nostra vida a la nostra fanpage

Participa en l’elecció del guanyador del concurs "El Disseny a la Nostra Vida"

06 Maig 2011
Què és el Break and Creativity? Un video val més que mil paraules...

Definició del B & C: setmana que se celebra anualment en què s’aturen les classes per oferir als alumnes tallers on expressar la seva creativitat. Hi participen professors externs a l’escola i també empreses. Vegeu-ne un video que resumeix la darrera edició.

04 Maig 2011
El Màster de Comissariat (ESDi) cooprodueix dos seminaris del Festival Loops de Barcelona

El Màster Oficial de Comissariat d’Art en Nous Mitjans de l’ESDi ha signat un conveni amb el Festival de Videoart de Barcelona "Loops. Screen from Barcelona" que preveu per la present edició (comença l’11 de maig) la cooproducció de dos seminaris de debat sobre les pràctiques del videoart.

04 Maig 2011
Air Roots i Identity, de Mireia Feliu, es presenten a festivals

Air Roots i Identity són dues produccions audiovisuals que s’inscriuen en la recerca doctoral de la professora de l’ESDi, Mireia Feliu. "Air Roots" es projectarà a la setmana de videoart de Tetuan, al Marroc, i "Identity" a Nova York, al the Big Screen Project. La tesi doctoral de Mireia Feliu s’anomena "In-Quietuds Nomadismes Contemporanis" i reflexiona sobre les identitats humanes al món.

03 Maig 2011
Àlex Miravallès participa al programa Valor Afegit del Canal 33

El programa d’economia "Valor afegit" del Canal 33 ha emès un reportatge anomenat "Produir en 3D, la gran revolució?" en el qual s’entrevista el professor col·laborador de l’ESDi Àlex Miravallès, en tant que director de disseny de la multinacional catalana Ta-Tay, la qual incorpora en el procés productiu la fabricació en tres dimensions. Ha estat dimarts 3 de maig a les 22.25 h.

02 Maig 2011
Albert Grèbol, de l’ESDi, guanyador de la carpeta de la Ramon Lull

Novament un estudiant de la "factoria" ESDi obté el premi i el reconeixement tot guanyant el concurs anual per al disseny de la carpeta de la Universitat Ramon Llull del proper curs acadèmic. L’Albert és estudiant de disseny gràfic de 4t any.