Notícies
28 Abril 2011
Ja es poden veure els vídeos de Dase i Zenta a Burn your mind: the Movie

L’estudiant de l’ESDi de l’itinerari de Gràfic, Marc Àlvarez (Dase) forma un tandem amb un amic seu, Adrià Batet (Zenta). Junts lideren el projecte professional i artístic Next2project. Pel seu talent van ser els primers candidats seleccionats a participar en una pel·lícula de la beguda energètica "Burn" que pertany a l’empresa Coca-Cola. Ara, s’han fet públics els vídeos que mostren el seu paper en el film: una intervenció artística on demostren la seva constant innovació en les arts plàstiques.

26 Abril 2011
Antoni Mañach parla de la relació entre filosofia i disseny

El professor de l’ESDi Antoni Mañach ha presentat una ponència al 1r Congrés nacional de filosofia pràctica o aplicada. Ha estat organitzat per l’Associació de Filosofia Pràctica de Catalunya (AFPC), i ha tingut lloc al Col·legi Sant Joan Bosco de Barcelona l’inici de la Setmana Santa, del 18 al 20 d’abril.

14 Abril 2011
L’ESDi participa a la Fira Internacional QS World Grad School Tour

A principis d’abril l’Escola Superior de Disseny ESDi s’ha desplaçat a Colòmbia (centreamèrica) per establir acords amb noves universitats i promocionar la seva oferta formativa en una de les millors fires al món en estudis post-grau i de doctorat.

14 Abril 2011
L’activitat investigadora del Departament de Producte present en diversos actes

La recerca de l’equip docent del Departament de Disseny de Producte i Interiors de l’ESDi prossegueix. La seva tasca és reconeguda habitualment amb aportacions a congressos i en actes relacionats amb el disseny i la sostenibilitat.

11 Abril 2011
Ex-alumnes de l’ESDi mostren els seus projectes a la Fira Arts Libris

Arts Libris, la Fira del llibre d’art i disseny a Barcelona, és l’única fira a Espanya dedicada a un art minoritari anomenat el llibre d’autor o d’artista, és a dir, el llibre entès com a peça d’experimentació gràfica. Al món, d’aquest estil, només se’n fa una a París i una altra a Nova York. Arts Libris coincideix aproximadament enguany amb Sant Jordi. La mostra se celebrarà al Centre d’Art Santa Mònica del 14 al 17 d’abril. La inauguració, dijous 14 d’abril a les 17 h. de la tarda.

08 Abril 2011
Inauguració de l’exposició Beca Carnet Jove-Connectat al Disseny

Dimarts 12 d’abril a les 14.30 h s’ha inaugurart al vestíbul de l’ESDi l’exposició dels cartells guanyadors i finalistes de la convocatòria Beca Carnet Jove-Connectat al Disseny de les edicions 2009 i 2010. Han assistit representants de la direcció de l’ESDi i del Carnet Jove.

Marc Àlvarez seleccionat per a la pel·lícula Burn Your Mind: The Movie
08 Abril 2011
Marc Àlvarez seleccionat per a la pel·lícula Burn Your Mind: The Movie

L’estudiant Marc Alvarez (nom artístic, Dase), amb la intervenció artística, Firing Ideas, ha estat seleccionat per actuar com un dels protagonistes a la pel·lícula Burn Your Mind: The Movie. Burn és una beguda energètica de l’empresa Coca-Cola. Per promocionar la beguda entre un públic determinat s’ha organitzat una campanya de sel·lecció de joves talents de les arts de carrer: el graffiti, l’skate, etc.

06 Abril 2011
Espot 2011 de promoció de l’Escola Superior de Disseny

Ja es pot visionar el vídeo ESDi 2011 als webs de YouTube i Vimeo. L’audiovisual ha estat produit per la professora Mireia Feliu, té una durada aproximada de 8 minuts i es va poder veure ja a la recent edició del Saló de l’Ensenyament. S’hi promociona l’ESDi per al proper curs acadèmic.

05 Abril 2011
Èxit d’assistència a la Jornada de portes obertes a l’ESDi

Dissabte 2 d’abril va tenir lloc a l’ESDi la Jornada de portes obertes per al proper curs acadèmic. Els representants de l’escola va presentar als alumnes i pares i mares l’oferta formativa i els itineraris curriculars de disseny. També es va parlar del professorat, de les les característiques del projecte formatiu, les instal·lacions i equipaments i, el més important, es va donar resposta a les preguntes i dubtes dels assistents.