Notícies
25 Març 2011
ESDi TV entrevista la consellera d’Ensenyament Irene Rigau

En el marc del Saló de l’Ensenyament l’Equip d’ESDi Televisió ha pogut parlat amb la consellera d’Ensenyament. Ha estat el dia en què les autoritats han inaugurat la Fira, dijous 24 de març. També s’ha conversat amb el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas Colell, i la rectora de la Universitat Ramon Llull (URL), Esther Giménez.

25 Març 2011
Conferència i taller de Jon Marín a la Universitat de Saragossa

El professor de l’ESDi, Jon Marín, ha estat convidat a la 3a Semana Diseño y naturaleza, que organitza l’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial de la Universitat de Saragossa. S’ha celebrat els dies 15, 16 i 17 de març.

Antoni Garrell signa el llibre d’honor del Col·legi d’Agents Comercials de Sabadell
21 Març 2011
Antoni Garrell signa el llibre d’honor del Col·legi d’Agents Comercials de Sabadell

L’acte va tenir lloc dilluns 21 de març a la nova seu del Col·legi. El director de la Fundació per l’ESDi, Antoni Garrell, va ser convidat a signar el llibre d’honor del Col·legi que inicia una nova etapa renovadora.

11 Març 2011
Mireia Feliu, convidada al programa Tot un món de TV3

La professora de l’ESDi i artista multimèdia, Mireia Feliu, ha estat convidada a participar al programa Tot un món de TV3 en les edicions del proper dissabte i diumenge, 12 i 13 de març. És un programa de format breu que s’inicia a les 14.20 h del migdia.

10 Març 2011
Daniel Yacubovich exposa a l’Estruch de Sabadell

El professor de l’ESDi del Grau en Disseny Audiovisual, Daniel Yacubovich, va exposar al Centre artístic l’Estruch de Sabadell l’obra "Mantells a l’oli", que va ser el resultat d’una beca obtinguda per aquesta entitat. Hi va col·laborar també l’alumne Pau Puig-Pey.

07 Març 2011
Gabriel Podesta obre un blog de publicitat i marketing

El professor del Seminari de Publicitat de 3r curs del Grau en Disseny Gràfic, Gabriel Podesta, ha obert un blog per proporcionar informació i generar debat entre seus alumnes i la resta de companys de l’escola.

03 Març 2011
El vídeo Identity de Mireia Feliu, en un Festival de Videoart a Nova York

No és el primer cop que és reconegut el valor d’aquest audiovisual; l’any 2005 va ser adquirit expressament pel Govern de Cantàbria.

02 Març 2011
Gemma Bermudo, 1r premi del concurs de la Fundació Clínic

També han estat reconeguts els treballs d’Anna Vila i Anna Bohigas, que han obtingut el 2n i 3r premi respectivament.