Notícies
25 Febrer 2011
Comencen les inscripcions per als Mango Fashion Awards

Un any més l’ESDi és membre del jurat, que l’integren representants de la multinacional tèxtil catalana i de cinc de les més importants escoles de disseny a Europa.

25 Febrer 2011
Exposició de cadires al hall de l’escola

Aquests dies té lloc al vestíbul de l’ESDi una exposició de cadires de fusta que és fruit dels treballs dels alumnes de l’assignatura de projectes del 2n curs del Grau en Disseny de Producte, el professor del qual és Oriol Blanch.

24 Febrer 2011
Adrià Navarro, alumne de disseny d’audiovisuals, ha guanyat un concurs al programa Temps de Neu de TV3

L’alumne de 4t curs del Grau en Disseny Audiovisual, Adrià Navarro, i els seus amics han guanyat un concurs audiovisual al programa Temps de Neu de TV3. Ho ha fet amb un vídeo que té lloc a Queixans, La Cerdanya, i és enregistrat amb el sistema Slowmotion (a càmera lenta).

16 Febrer 2011
Tres noies del Grau en Moda aspiren a accedir a la final del Triumph Inspiration Award.

Són Irune Arbiol, Maria Anglès i Mari Carmen Garcia. Els seus dissenys ja estan al Facebook i es poden votar. Qui obtingui més vots representarà Espanya a la final de Berlín el proper mes de juliol.

14 Febrer 2011
L’ESDi participa en l’organització del primer cicle Chill Laus de Sabadell

El professor d’història i teoria del disseny Toni Mañach va participar a la taula rodona. L’acte va tenir lloc a la Biblioteca Vapor Badia de Sabadell, la tarda del dimarts 8 de febrer. Hi va haver una gran assistència de públic. L’acte va ser tot un èxit.

14 Febrer 2011
Ex-alumnes de l’ESDi, presents a la Cibeles Madrid Fashion Week

Catalina Serra Coll (Cati Serrá) i Jordi Espino i Elisabeth Vallecillo (Colmillo de Morsa) presentaran les seves col-leccions a la passarel-la Lancia el proper 23 de febrer, en el marc de la plataforma EGO. Els dissenys de Colmillo de Morsa també es podran visitar al Showroom de l’EGO els 6 dies que durarà la Fira.

04 Febrer 2011
La professora Mireia Feliu presenta a Israel les obres del seu projecte doctoral

La professora i responsable de l’Àrea de Vídeo al Departament d’Audiovisuals de l’escola, Mireia Feliu, ha estat a finals de gener a Israel on ha presentat una exposició que forma part del seu projecte doctoral.

03 Febrer 2011
El professor extern de l’ESDi Àlex Miravalles, en un article al web d’HP

El professor de l’assignatura d’informàtica del Grau en Disseny de Producte, Àlex Miravalles, explica en un article publicat al web d’HP (Hewlett Packard) els beneficis que suposa per a la seva empresa l’ús de la impressora HP Designjet 3D.

Ex-alumnes de l’ESDi i l’ESDI - EATM mostren les seves col·leccions a la Barcelona 080 Fashion
03 Febrer 2011
Ex-alumnes de l’ESDi i l’ESDI - EATM mostren les seves col·leccions a la Barcelona 080 Fashion

En la 7a edició de la Barcelona 080 Fashion hem pogut veure novament els dissenys i les col·leccions d’alumnes que van estudiar a l’ESDi i a l’ESDI - EATM. Alguns d’ells novells, altres amb un nom a la professió, han mostrat les seves creacions al showroom. Són Mer Fernández, Justicia Ruano, Míriam Ponsa i Josep Abril.