Notícies
29 Novembre 2010
La imatge del 125 aniversari de la Cambra de Comerç de Sabadell a càrrec d’alumnes d’ESDi

El passat 25 de novembre el jurat del CONCURS IMATGE 125 ANIVERSARI de la Cambra de Comerç de Sabadell va presentar el logo que es farà servir el proper any.

28 Novembre 2010
ESDi facilita classes pràctiques en contacte amb el món empresarial

El passat 24 de novembre l’empresa de teixits Freudenberg va oferir als alumnes de l’ESDi una demostració dels seus productes, així com la seva aplicació en peces reals.

26 Novembre 2010
Clara Beltran ha estat la guanyadora popular del concurs REC.0

Amb l’objectiu de donar una oportunitat als joves dissenyadors i crear sinergies entre aquests i les marques consolidades, el passat dijous 25 de noviembre es va celebrar la primera edició dels premis REC.0.

24 Novembre 2010
Lliurament de Títols de Graduat Superior en Disseny de la 18a Promoció de l’ESDi

El 23 de novembre es va celebrar l’Acte de Lliurament de Títols de Graduat Superior en Disseny de l’ESDi. Aquesta és la 1a promoció que es gradua d’Integració Multidisciplinària, [...]

20 Novembre 2010
La professora d’ESDi, Valentina Montero, va participar al CIMUAT

Els dies 3 i 4 de novembre, la investigadora i docent de l’ESDi-MECAD, Valentina Montero, va participar com a ponent al CIMUAT, Congreso Mujer, Arte y Tecnología, realitzat a la Universitat Politècnica de València.

15 Novembre 2010
Lliurament de títols de la Promoció 09/10

L’ESDi celebrarà l’Acte de Lliurament de Títols de Graduat Superior en Disseny el 23 de novembre a les 19h. L’acte estarà presidit per la Rectora de la URL i el president de la FUNDIT.

10 Novembre 2010
Un alumne d’ESDi desenvolupa una màquina expenedora de cultius comestibles

En col·laboració amb el col·lectiu blablabLAB i altres artistes, el Gerard Rubio -alumne de 2on curs de Disseny Audiovisual- va presentar el projecte el mes d’octubre a la Sala d’Art Jove de Barcelona.

04 Novembre 2010
Mireia Feliu. Conferències a Nova York

La professora de l’ESDi -Mireia Feliu- va ser convidada a la ciutat de Nova York per fer dues conferències relacionades amb el seu projecte de Tesi Doctoral sobre Nomadismes Contemporanis.

02 Novembre 2010
Mercedes Milá by Nevean Holmes, alumna de l’ESDi

A la segona gala de Gran Hermano 12 la presentadora Mercedes Milà va vestir la proposta de Nevean Holmes, alumna del Màster de Gestió d’Indústries de la Moda que l’ESDi imparteix a la seu de Barcelona.