Notícies
30 Octubre 2010
GLOBAL ECO FORUM 2010

El passat 29 d’octubre va tenir lloc a l’espai Francesca Bonemaisson, la 3a edició del Global Eco Forum, un esdeveniment anual en què se citen empresaris, membres d’organitzacions sense ànim de lucre i polítics sensibilitzats pel medi ambient.

21 Octubre 2010
Mango Fashion Awards: 3a Edició

El passat 20 d’octubre la firma catalana va lliurar al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) el Botó-Mango, el premi de moda més important del sector dotat amb 300.000 euros, amb la finalitat de fomentar la projecció internacional dels nous talents de la moda.

20 Octubre 2010
Pilar Bonet és la comissària del projecte expositiu CAPS.A. la literatura i l’art

La professora Pilar Bonet planteja una exposició documental sobre les vuit edicions de la CAPS.A. i la seva contextualització històrica al marc de les revistes alternatives dels anys 80 a Catalunya.

19 Octubre 2010
L’ESDi present a la Conference of the International Committee for Design History and Design Studies

El professor de l’ESDi, Carlos Jiménez, va participar a la "7th Conference of the International Committee for Design History and Design Studies, ICDHS 2010, Design and Craft: a History of Convergences and Divergence", que va tenir lloc a Brussel·les entre el 20 i 22 setembre.

18 Octubre 2010
Desfilades de carrer pels carrers de Barcelona

La Fundació Barcelona Comerç ha programat 4 passarel·les a una selecció de carrers de Barcelona per presentar les propostes dels comerços propers a aquests, i demostrar així que les desfilades no només es limiten a les grans firmes.

18 Octubre 2010
Campus d’Excelència Internacional II

Demà les Universitats de Deusto, Comillas i Ramon Llull defensaran a Madrid la seva candidatura per optar a la menció de Campus d’Excel·lència Internacional amb el projecte Aristos Campus Mundus 2015 (ACM 2015).

04 Octubre 2010
Descomptes en l’oferta formativa de la Cambra de Comerç de Sabadell per a la comunitat d’ESDi

Aquells alumnes que acreditin estar matriculats a l’ESDi i els graduats que pertanyin a l’Associació d’Antics Alumnes del centre gaudiran d’un 40% de descompte a totes les activitats formatives que organitza la Cambra de Comerç de Sabadell.

01 Octubre 2010
Un terç dels dissenyadors de l’EGO s’han format a l’ESDi

La passarel·la Cibeles setembre 2010 va tornar un cop més oferint l’oportunitat als dissenyadors més joves i atrevits de mostrar les seves arriscades creacions.

01 Octubre 2010
Nou conveni de practiques entre l’ESDi i Andi Down Sabadell

L’ESDi ha signat un conveni que permet la inserció laboral de persones amb discapacitats intel·lectuals, amb l’objectiu d’afavorir el nivel d’autonomia dels treballadors que s’incorporin al centre.