Notícies
28 Setembre 2010
També comença el nou curs per els alumnes ERASMUS i FREE MOVING

El passat dilluns dia 27, coincidint amb la inauguració del nou any per a 4t curs, l’ESDi també va rebre als joves, que sota el programa ERASMUS i FREE MOVING, es convertiran en alumnes del centre durant els propers mesos.

27 Setembre 2010
L’ESDi ha engegat el nou curs tant per els seus alumnes de nou ingrés com per la resta de cursos

Més d’un centenar de joves van estar presents a l’auditori del centre on van rebre algunes pautes per el que es converteix en l’inici de la seva carrera professional. Aquesta serà la tercera promoció de Grau universitari Oficial en Disseny.

17 Setembre 2010
ESDi i Vitrallart desenvolupen nous productes amb tecnologia LED

ESDi col·labora en un projecte de recerca amb l’empresa Vitrallart, l’objectiu és trobar nous conceptes amb LEDGLASS, noves aplicacions de llum i color al vidre mitjançant tecnologia led.

13 Setembre 2010
L’humor com a recurs intangible en Disseny per al Desenvolupament Local, per Carlos Jiménez

El Director del Departament de Producte i Interiorisme de l’ESDi va participar a la 1a edició de "ASSIST 2010, Summer School of Arts and Sciences for Sustainability in Social Transformation" celebrada a Gabrovo, Bulgària.

07 Setembre 2010
La graduada Jordina Roca va presentar el seu PFC a Maçanet de la Selva

La col·lecció de la jove dissenyadora gironina va estar exposada fins el passat dia 10 d’agost a l’edifici modernista de Can Trinxeria de la ciutat.

01 Setembre 2010
Deu dissenyadors catalans participaran a la Setmana dels Creadors de París

Participaran entre el 2 i el 5 d’octubre al saló de moda Rendez-Vous, segons va informar la conselleria d’Innovació, Universitats i Empresa. Tres d’ells es van formar a l’ESDi.