Notícies
23 Juny 2010
El professor Jon Marín participa a la International Seminar Week de Schwäbisch Gmünd

La Hochschule für Gestaltung de Schwäbisch Gmünd (Alemanya) organitza cada primavera la Setmana de Seminaris Internacionals on diferents professors d’arreu del món porten a terme uns workshops per als estudiants de la universitat germànica.

20 Juny 2010
La revista National Geographic publica un article del director de l’ESDi

El Sr Llorenç Guilera -doctor en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona- reflexiona sobre el concepte d’Intel·ligència, allunyant-lo d’aquells coeficients i tests que la delimiten.

16 Juny 2010
El dissenyador Toni Miró entre els alumnes de l’ESDi

Toni Miró va assistir a la presentació de projectes d’il·luminació per parts dels alumnes de segon curs d’integració multidisciplinar per a l’assignatura de projectes integrals.

11 Juny 2010
Hommage a Sonia Rykiel per part dels futurs dissenyadors de L’ESDi

El passat dijous 10 de juny els alumnes de 1er curs de Disseny de Moda de l’ESDi van fer el seu propi homenatge a la dissenyadora Sonia Rykiel a la plaça exterior del centre Pedralbes Centre de Barcelona.

01 Juny 2010
Els integrants de BENDITA GLORIA, exalumnes de l’ESDi, reben 3 premis LAUS

Els graduats de l’ESDi Salvador Martínez i Iñaki Soria també han guanyat el LAUS bronze en la categoria d’estudiants, el Miquel Marinés ha rebut un LAUS d’or en la categoria profesional, i el Marc Arroyo un LAUS de plata.