Notícies
30 Maig 2010
Una exalumna de l’ESDi a españoles en el mundo

L’Esmeralda Mateu, graduada en disseny a l’ESDi, ha estat entrevistada pel programa de Rtve "españoles en el mundo" que s’emetrà el proper dia 15 de juny.

30 Maig 2010
Talons de vertigen des de la perspectiva del disseny

L’Iván Merino, Dissenyador Industrial i professor de l’ESDi, respon la carta d’una lectora publicada a la Vanguardia de dissabte passat dia 29 de maig.

28 Maig 2010
Videopromoció: els tatuatges, ha estat la proposta guanyadora del Concurs El Disseny a la Nostra Vida

El jurat, integrat per professors de l’ESDi, ha comunicat el seu veredicte avui 28 de maig. El lliurament de premis es portarà a terme el 14 de juny de 2010, a les 18 hores, al Campus de Sabadell.

28 Maig 2010
MANGO anuncià els finalistes de El Botón durant la presentació de la colecció d’hivern

MANGO va donar a conèixer la seva col·lecció d’Hivern 2010 el passat 26 de maig al Cercle de Belles Arts de Madrid. La firma catalana ha desplaçat la seva cita semestral a la capital espanyola.

21 Maig 2010
Nou grau en disseny en horari nocturn de l’ESDi: la formació com un antídot contra la crisi

S’ha obert una nova via d’accés als centres de la URL per a majors de 40 anys que finalitza el 31 de maig.

20 Maig 2010
Alumnes de l’ESDi, finalistes del 1er concurs de disseny de bosses per a joves talents Bosanova

Bosanova, amb més de 20 anys d’experiència en el món dels complements i amb 26 punts de venda, ha posat en marxa el 1er concurs de disseny de bosses.

14 Maig 2010
Membres de l’equip creador del Lip dub d’ESDi a Els Matins de Tv3

Els Lip dub és un fenomen que està arrassant a la xarxa. L’entrevista als alumnes de l’ESDi a Els Matins de Tv3 demostra que el seu Lip dub és un dels que tenen més èxit de Catalunya.

10 Maig 2010
L’ESDi present al Triumph Inspiration Award

L’alumna de l’ESDi Silvia Albors ha estat la 3a finalista de "Shape Sensation", el nou repte per a joves dissenyadors en la 3a edició del Concurs Mundial de Disseny de llenceria íntima.

09 Maig 2010
Les exalumnes Cati Serrà i Elena Gallego han estat guanyadores del Concurs de Moda CREAMODA, celebrat al Bilbao Exhibition Centre

La 23a edició del Concurs de Moda CREAMODA s’ha celebrat el diumenge 9 de maig, presentant les creacions d’un total de 79 joves dissenyadors davant un jurat de prestigi format per professionals de la moda i mitjans de comunicació.

07 Maig 2010
Tere Badia va oferir una conferència a EATM

Tere Badia, Directora d’Hangar, va oferir una conferència el passat 6 de maig als estudiants del Màster en Comissariat i Pràctiques culturals en Art i Nous Mitjans d’EATM.