Notícies
29 Abril 2010
L’ESDi iniciarà els estudis de disseny en horari nocturn

Aquesta formació, especialment adreçada a persones majors de 25 anys, es desenvoluparà paral·lelament a les intal·lacions que l’ESDi disposa a Sabadell i a les aules de proximitat de Barcelona al Passeig de Gràcia.

24 Abril 2010
Nou Director de l’Escola Superior de Disseny ESDi, el Dr. Llorenç Guilera

El Dr. Llorenç Guilera ha estat nomenat, per la rectora de la URL, Director de l’ESDi d’acord a l’article 19.3. i dels estatuts de la URL, atesa la decisió del 12 d’abril de la Comissió Permanent del Patronat de la FUNDIT a proposta del seu Director General Antoni Garrell.

Projecte Crea de Massimo Dutti en col·laboració amb l’ESDi
23 Abril 2010
Projecte Crea de Massimo Dutti en col·laboració amb l’ESDi

Amb motiu del 25 aniversari de la firma, Massimo Dutti ha posat en marxa un projecte "solidari" amb la població de BanglaDesh.

20 Abril 2010
Beca Fórmula Santander de Mobilitat Internacional 2010-2011

La URL obre la convocatòria d’una beca Fórmula Santander de Mobilitat Internacional 2010-2011, destinada als estudiants de grau i de postgrau de la nostra Universitat que acompleixin una sèrie de requisits.

19 Abril 2010
Amand Domènech i Casanova 60 anys de la Història del Disseny gràfic català

Antoni Mañach, professor d’Història i Teoria del Disseny, ha realitzat la coordinació editorial del llibre Amand Domènech i Casanova 60 anys de la Història del Disseny gràfic català.

15 Abril 2010
L’ESDi rep una delegació argelina de la mà del CIREM, Centre d’iniciatives i recerques Europees a la Meditarrània

CIREM és una fundació privada, sense ànim de lucre, dedicada a la investigació aplicada i a l’assessorament en l’àmbit de les ciències socials.

09 Abril 2010
Els alumnes de l’ESDi graven el nou videoclip d’els Pets

Els Pets han escollit l’ESDi per filmar el 1er videoclip del seu nou disc "Fràgil". Els encarregats de fer tot el muntatge han estat els alumnes que participaven en les jornades Break & Creativity que anualment s’organitzen a l’escola.

ESDi col·labora amb l’empresa d’arts gràfiques el Tinter
08 Abril 2010
ESDi col·labora amb l’empresa d’arts gràfiques el Tinter

Projecte de col·laboració entre l’empresa d’arts gràfiques el Tinter i els alumnes de l’assignatura d’Ecodisseny de l’ESDi que imparteixen els professors IVÁN MERINO i JON MARÍN.