Notícies
29 Març 2010
5 exalumnes de l’ESDi seleccionats per publicar els seus treballs al SELECT I

El passat dia 10 de març els responsables que decideixen el contingut del Select I van seleccionar alguns dels treballs dels alumnes de l’ESDi per aparèixer al proper número del llibre.

24 Març 2010
Alastair Fuad-Luke, Premi Europeu de Disseny i Medi Ambient

The Eco-Design Handbook, editada pel ponent convidat del CIDIC Alastair Fuad-Luke i Thames and Hudson l’any 2009 ha resultat guanyadora de la categoria d’edició i publicació del Premi Europeu de Disseny i Medi Ambient.

22 Març 2010
L’ESDi al Saló de l’Ensenyament i al Saló dels Màsters i Postgraus

L’stand de l’ESDi a Estudia va destacar per la seva originalitat, format per uns mòduls que representaven cadascuna de les especialitats, i a on cada interessat podia apropar-se a veure continguts audiovisuals.

22 Març 2010
Gran assistència a la desfilada 2nd EXPERIENCE a la discoteca CITY HALL de Barcelona

Els alumnes de 2on curs de Disseny de Moda de l’ESDi van oferir una desfilada el passat 19 de març com a punt final del Break & Creativity, jornades que es van desenvolupar a l’ESDi durant la setmana del 15 al 19 de març.

18 Març 2010
Comencen les activitats del CIDIC amb una assistència superior a 500 persones

El Congrés ha iniciat les seves activitats amb una primera ponència per part del dissenyador alemany Gui Bonsiepe sota el títol "Diseño en tiempos de turbulencias".

16 Març 2010
Comença el 1er Congrés Internacional de Disseny i Innovació de Catalunya

El Sr. André Ricard -pioner del disseny industrial a Catalunya i Espanya -és el President d’aquest Congrés que, sota el lema "El Disseny: motor de la innovació i el progrés social", es celebrarà els dies 18 i 19 de març a la Fira de Sabadell.

14 Març 2010
El Lip Dub de l’ESDi a l’Espai d’Internet del Telenotícies de Tv3

El Lip Dub realitzat pels alumnes de l’ESDi comença a fer-se resó entre navegants i altres mitjans de comunicació, i és que en una setmana ha arribat gairebé a les 6.000 visites i els comentaris són força positius.

04 Març 2010
ESDi també es suma a la creació del seu propi LipDub

El dijous 18 de febrer l’ESDi es va convertir en un gran plató on els alumnes van filmar un LipDub. Es tracta de l’últim fenomen d’Internet: un vídeo musical en pla seqüència, on els participants fan playback.

03 Març 2010
Una alumna de l’ESDi guanya el XI concurs de Cartells per la Fira del Cavall

La Maria Sánchez Doménech, estudiant de 3er curs de Disseny Gràfic de l’ESDi ha estat la guanyadora de la XI edició del concurs de cartells per la Fira del Cavall del Parc Central del Vallès.

02 Març 2010
Ajuts per realitzar estudis internacionals.

El Patronat Catalunya Món ha establert el programa d’Ajuts en estudis internacionals l’objectiu del qual és oferir ajut econòmic per realitzar estudis de postgrau en un centre situat fora de l’Estat espanyol.

02 Març 2010
ESDi es converteix en el centre educatiu protagonista del mes de març a BarcelonaVisió

Els treballs audivisuals dels alumnes i un reportatge sobre l’escola apareixeran al website com a contingut destacat durant 30 dies.