Notícies
27 Novembre 2009
Els originals dissenys de el Delgado Buil, premiats a Barcelona és Moda

La Cambra de comerç de Barcelona va presentar la 4a edició dels premis "Barcelona és Moda", on les exalumnes de l’ESDi i integrants de el Delgado Buil van guanyar en la categoria d’Empresa emergent.

19 Novembre 2009
L’exalumne d’EATM José Castro portada de Woman

La revista, ha triat al dissenyador gallec per a crear el vestit Eco-uture, realitzat en paper pinocho, per a la última publicació de l’any, que sortirà a la venda el 19 de novembre.

ESDi crea les Medalles ESDi amb la finalitat de reconèixer l’excel·lència en l’àmbit acadèmic i professional del disseny
15 Novembre 2009
ESDi crea les Medalles ESDi amb la finalitat de reconèixer l’excel·lència en l’àmbit acadèmic i professional del disseny

A partir de la proposta de la Comissió d’alumnes a la Junta Acadèmica, s’han creat les medalles ESDi en 4 categories.

15 Novembre 2009
Mango presenta la tercera edició de "el Botón" Mango Fashion Awards

El passat 11 de novembre i durant la desfilada de la col·lecció per a la propera temporada primavera-estiu 2010, MANGO va presentar a Madrid la tercera edició de "el Botón" Mango Fashion Awards.

10 Novembre 2009
Lliurament de títols de la Promoció 08/09

L’Escola Superior de Disseny ESDi celebrarà l’Acte de Lliurament de Títols de Graduat Superior en Disseny el dia 30 de novembre de 2009 a les 19 hores.

09 Novembre 2009
L’Exalumne Marc Puigbó ha estat el guanyador de la Medalla de Bronze dels ADI 2009 de Disseny Industrial

L’Associació de Disseny Industrial ADI-FAD va presentar el dijous dia 5 de Novembre el Premi Medalla ADI 2009 de Disseny Industrial. L’exalumne Marc Puigbó va rebre la medalla de bronze pel seu Projecte de Final de Carrera BOX.

06 Novembre 2009
"Mesurar la sostenibilitat en processos de Disseny per al Desenvolupament Local: el Campus Guia com estudi de cas en sistemes insulars".

Membres del Departament de producte de l’ESDi -Carlos Jiménez i Jon Marín- han participat al II Congrés Internacional (ICSMM 2009) que s’ha portat a terme els dies 5 i 6 de novembre a la ciutat de Terrassa.

05 Novembre 2009
La cenicienta que no quería comer perdices, il·lustrat per l’exalumna Myriam Cameros

L’autora Nunila López i la il·lustradora Myriam Cameros (graduada a l’ESDi) reinventen el conte clàssic de la Ventafocs amb una protagonista vegetariana, alegre i rebel.

02 Novembre 2009
L’ESDi al 6è Forum del Desenvolupament de Negocis del Nord d’Àfrica

En el context de la setmana del Mediterrani se celebra el 6è Forum del Desenvolupament de Negocis del Nord d’Àfrica en el qual ESDi participa en la sessió: "Nord d’Àfrica el sector tèxtil, aposta per la innovació i les aliances".