Notícies
30 Octubre 2009
El professor de l’ESDi Antoni Mañach ha obtingut el el Diploma d’Estudis avançats (DEA) del Doctorat Recerca en Disseny

El professor de l’ESDi d’història i teoria del disseny Antoni Mañach Moreno ha superat, amb un excel·lent, el període de docència del Doctorat de Recerca en Disseny de la UB.

23 Octubre 2009
L’exalumna Georgina Ordinas guanya el premi al Millor Jove Dissenyador de Catalunya 2009-2010

Georgina Ordinas va ser seleccionada com la Millor Jove Dissenyador de Catalunya. Aquest premi li atorga la possibilitat de presentar-se a la final que es celebrarà a Madrid el proper mes de Febrer.

21 Octubre 2009
Dissenyadores graduades a l’ESDi finalistes del concurs "Millor Jove Dissenyador de Catalunya"

El dijous dia 22 d’octubre se celebrarà en el centre comercial Pedralbes Centre el concurs al Millor Jove Dissenyador de Catalunya 2009-2010.

15 Octubre 2009
Biomimètica a debat

El dimecres dia 14 va tenir lloc en el FAD el taller organitzat pel professor i investigador de la Unitat de Producte i Interiorisme Joan Marín, entorn a la biònica.

08 Octubre 2009
Comença l’European Innovation Festival a Barcelona

Barcelona ha estat escollida, a iniciativa de BCD, per fer el tret de sortida dels European Innovation Festivals, un projecte impulsat per la Comissió Europea que té com a objectiu promoure i estimular l’excel·lència i la innovació a Europa.

02 Octubre 2009
ESDi i Nodosmoda han presentat la vuitena edició del Genial Fashion

l’Escola Superior de Disseny ESDi ha exposat les col-leccions que corresponen als 5 millors projectes de final de carrera del curs 2008/09 al Saló Tèxtil Internacional de Barcelona - STIB.