Notícies
25 Setembre 2009
El brillant final de Cibeles

El Delgado Buil i Serguei Povaguin han estat uns dels plats forts a l’última jornada de la 50 edició de Cibeles Madrid Fashion Week.

La 50 edició de la Passarel·la Cibeles premia a José Castro
23 Setembre 2009
La 50 edició de la Passarel·la Cibeles premia a José Castro

José Castro va aconseguir el premi L’Oréal a la millor col·lecció de la Cibeles Madrid Fashion Week, amb la seva col·lecció Aurora, dedicada a un guacamayo blau i verd.

22 Setembre 2009
La firma d’Emanuel Ungaro renova la seva plantilla, acollint a la catalana Estrella Archs.

La dissenyadora catalana Estrella Archs fitxa per la mítica firma, convertint-se així en la primera dona que ocupa el lloc de directora artística de la casa.

21 Setembre 2009
Primer dia de classe per a la segona promoció de Grau Oficial en Disseny

Les vacances han arribat a la seva fi i el dilluns dia 21 de setembre les classes van començar per als alumnes matriculats en el primer curs dels itineraris del Grau Oficial de Disseny que s’imparteix l’ESDi.

La FUNDIT atorga 4 beques d’excel·lència a nous alumnes de Grau en Disseny de l’ESDi
21 Setembre 2009
La FUNDIT atorga 4 beques d’excel·lència a nous alumnes de Grau en Disseny de l’ESDi

Per a que cap alumne amb vocació pel disseny quedi exclòs de l’escola per motius econòmics, la FUNDIT ha atorgat 4 beques a nous alumnes amb un excel·lent expedient acadèmic.

20 Setembre 2009
Nora Urkia i la seva "Selva de Asfalto" en Cibeles Madrid Fashion Week Setembre 09

Nora Urkia s’ha estrenat a L’Ego de la passarel·la Cibeles Madrid Fashion Week Setembre 2009.

10 Setembre 2009
Finalitza el "call for papers" del 1er Congrés Internacional de Disseny i Innovació de Catalunya

ESDi us convida a participar en el congrés que, amb motiu de la celebració dels seus 20 anys d’existència, tindrà lloc els dies 18 i 19 de març de 2010.

10 Setembre 2009
Nora Urkia és una de les noves promeses de L’Ego de Cibeles Fashion Week.

CIBELES MADRID FASHION WEEK, la gran plataforma del disseny espanyol, celebrarà la seva 50 edició, del 18 al 22 de setembre a la Fira de Madrid.

05 Setembre 2009
Un dels Premis MODAFAD ’Cover T’ atorgat a la Jove Diana Dorado

MODAFAD torna amb més força per a complir 28 edicions en l’escena del món de la moda. El jurat del MODAFAD ’Cover T’ va decidir atorgar el Premi MODAFAD al millor dissenyador a Diana Dorado, de l’ESDi.

04 Setembre 2009
Gran representació de l’ESDi al 080 Barcelona Fashion

La Ciutat Condal ha apostat fort per continuar sent altra de les grans cites del calendari fashion. La fira de moda 080 Barcelona Fashion, ha celebrat del 2 al 4 de setembre la quarta edició, amb gairebé el doble d’expositors que en la passada convocatòria.

01 Setembre 2009
Noves Beques per a estudiar disseny

La FUNDIT atorga fins a 25 noves Beques a alumnes universitaris de l’Estat Espanyol que vulguin reorientar els seus estudis cap el disseny. Període de concessió de Beques: 1 - 10 de setembre, sempre que en el període ordinari restin beques per atorgar.