Notícies
29 Maig 2009
3 exalumnes de l’ESDi reben premis a la 39 edició dels premis LAUS

Aquest mes de maig s’ha portat a terme a Barcelona la 39º edició dels premis Laus, els prestigiosos premis internacionals de disseny gràfic i comunicació visual que anualment organitza ADG-FAD, l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics del FAD.

28 Maig 2009
Quatre exalumnes de l’ESDi podran gaudir dels avantatges d’aparèixer al SELECT H

El passat 27 d’abril de 2009 es va decidir el contingut del Select H al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Select H és el sisè volum d’una sèrie dedicada al disseny espanyol. Segons l’editorial, és el llibre de disseny gràfic més internacional. El premi sobretot consisteix en la gran promoció que s’obté per sortir en aquesta prestigiosa publicació.

25 Maig 2009
Seminaris per a conèixer el treball d’un dissenyador

Dins de les activitats de l’ ESDi programades per a la difusió dels estudis de disseny, s’han organitzat uns seminaris per a estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior amb el títol: "Què és ser dissenyador?". Per a més informació fer click aquí

10 Maig 2009
Nora Urkia torna a guanyar, aquesta vegada a casa seva

Una vegada més, Nora Urkia, és la guanyadora d’un concurs de moda, i en aquesta ocasió de la 22a edició de Creamoda 2009. Ha estat amb la seva col·lecció "Urban Safari" per la qual li han estat atorgats 5.000· que, tal com ella comenta, els invertirà en la seva pròxima col·lecció.

08 Maig 2009
INGEENIUM compta amb l’ESDi per el Saló de l’Automòbil

Ingeenium, estudi de disseny industrial especialitzat en automoció, exposarà -a partir de dissabte dia 9 de maig i fins el 17 de maig- la maqueta de l’alumne de 3er curs de Disseny Industrial Jordi Pifarré al seu stand que commemora el 90 aniversari del saló internacional de l’automòbil.

01 Maig 2009
L’alumne Bernat Fortet guanyador del torneig CUT & PASTE

El Bernat Fortet, alumne de 2on d’Art Electrònic i Disseny Digital, ha resultat guanyador de la modalitat de 3D del torneig Cut & Paste que va tenir lloc el dissabte 25 d’Abril al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.