Notícies
27 Novembre 2008
El Delgado Buil: Anna Figueras i Macarena Ramos, entre els dissenyadors més creatius del món

El Delgado Buil, integrat per dos exalumnes de l’ESDi, ha estat seleccionat per a formar part del grup dels 100 joves dissenyadors de moda més creatius del món, i participar així del nou llibre "100 New Fashion Designers". El llibre centra la seva atenció en dissenyadors que es troben en la primera dècada de la seva carrera professional, ja sigui treballant individualment o amb firma pròpia.

25 Novembre 2008
Enhorabona als nous graduats i graduades!

L’Escola Superior de Disseny ESDi va celebrar l’Acte de Lliurament de Títols oficials de Graduat Superior en Disseny ahir dia 25 de novembre de 2008 a les 19 hores, presidit per la Rectora de la Universitat Ramon Llull, Dra. Esther Giménez-Salinas i el president de la FUNDIT, Sr. Josep Bombardó i Navinés.

18 Novembre 2008
Exalumna de l’ESDi única representant espanyola dels 10 finalistes a el Botón

El passat dimarts dia 11 de novembre el pavelló italià de Fira de Barcelona va acollir la passarel·la de la propera temporada primavera / estiu de Mango. Durant l’esdeveniment Boris Izaguirre va ser l’encarregat de presentar els 10 finalistes del premi El Botón Mango Fashion Awards, dotat amb 300.000·, i entre els quals trobem el nom de Silvia Garcia Presas, única representant espanyola i exalumna de l’ESDi.