Notícies
22 Setembre 2008
El rus Serguei Povaguin, premi al millor dissenyador jove

La "Cibeles Madrid Fashion Week", ex Passarel·la Cibeles, va tancar la setmana amb el Ego, una jornada dedicada als joves dissenyadors que, per primera vegada, compartien espai escènic amb els dissenyadors més reconeguts. El rus Serguei Povaguin ha estat el guanyador del primer premi al Millor Dissenyador Jove, atorgat per la marca L’Oreal, durant el transcurs de la Passarel·la.

16 Setembre 2008
Primer dia de classe per a la primera promoció de Grau oficial en disseny

Les vacances han arribat a la seva fi i aquest dilluns dia 15 de setembre ha estat el primer dia de classe per a la primera promoció de Grau Oficial en Disseny de l’Escola Superior de Disseny ESDi. Amb el inici del Grau de forma progressiva començarà l’extinció dels estudis de Graduat en Disseny títol propi URL

09 Setembre 2008
Un any més, una alumna de l’ESDi és la guanyadora del projecte BOOK-T de Modafad

L’ESDi va ser l’única escola de la qual van estar seleccionades les tres alumnes que s’havien presentat al concurs. I un any més una alumna de l’ESDi, Nora Urkia, va ser la guanyadora pel millor projecte de final de carrera amb la seva col·lecció "Keep it real" inspirada en el hip-hop com a forma de vida, en els orígens culturals dels fundadors d’aquest moviment. L’organització li va atorgar 6.000· per crear una nova col·lecció, a més de l’oportunitat de presentar-la a la propera edició de Modafad i en un showroom del 080 Barcelona Fashion, que es celebrarà a la primavera del 2009.