Notícies
22 Juliol 2008
L’alumne de l’ESDi Francisco Juárez, dissenyador del logo del 40è Aniversari dels Castellers de BCN

El jurat, format per la Comissió del 40è Aniversari, representants de Junta i dos professionals del disseny, ha triat un dibuix de l’alumne de l’ESDi Francisco Juárez Berbel com a nou logotip, que serà utilitzat en les campanyes i activitats de la Colla al llarg del proper any 2009.

11 Juliol 2008
L’alumna Yanire Caro guanya el 1er concurs internacional de disseny DC CO

L’empresa de calçat DC Co, que pertany a una companyia italiana amb important presència internacional a firmes com Levi’s shoes and accessories, va presentar el I Concurs Internacional de Disseny durant la recent clausurada edició del Bread&Butter. L’objectiu del concurs era trobar un nou dissenyador novell entre els cinc finalistes d’escoles europees de moda que havien presentat el seu esbós. Dels cinc només un, el de l’alumna de 3er curs de l’Escola Superior de Disseny ESDi Yanire Caro, va ser seleccionada lliurement pels visitants de la fira, i com a conseqüència passarà a formar part de la propera col·lecció AW-’09 de DC Co.

09 Juliol 2008
Premi Degree Show ’08 atorgat a les alumnes Esther Pérez i Nora Urkia

Professionals com Chu Uroz (ModaFAD), Bernadette Wittmann (Bread&Buttter), Glòria Gratacós (Gratacós) i Xavier de Balaguer (Ajuntament de Barcelona) van atorgar el premi Degree Show ’08 a les dues col·leccions més destacades segons criteris de sostenibilitat.

09 Juliol 2008
Miguel Ángel Gallego, alumne de l’ESDi, guanyador de MINI Bags Award

MINI (BMW), en el marc de la fira Bread & Butter i amb la col·laboració de Panda Srl., va celebrar el passat dijous dia 3 a la Casa Batlló de Barcelona l’entrega de premis a les interpretacions que alumnes de l’Escola ESDi van fer de l’anomenada "MINI bag". Miguel Ángel Gallego, alumne de 2on curs de Disseny Industrial, va resultar el guanyador d’una beca de sis mesos a Panda Srl.

01 Juliol 2008
Èxit absolut de l’ESDi als premis europeus del tèxtil

La revista ProTèxtil ha organitzat a Barcelona el 1er saló de la Indústria Europea de la Impressió digital Tèxtil. Dins d’aquesta fira es van convocar els premis europeus del Tèxtil LEONARDO AWARDS, on alumnes de l’Escola Superior de Disseny ESDi van resultar guanyadors.