Notícies
28 Març 2008
MECAD es desplaça a Ses Illes

A través del conveni que l’Escola ESDi té amb l’Escola Superior Balear, la professora Vanina Hofman va viatjar a Palma de Mallorca amb motiu de la conferència que es va realitzar per invitació del Diari de Mallorca. Aprofitant el desplaçament, va assistir a la presentació dels estudis que l’Escola va oferir vinculats a l’ESDi.

18 Març 2008
La bellesa sí està a l’interior

Les alumnes Anna Castilla Vila, Nuria Fernández Bover i Belén González Fernández han estat seleccionades per l’escola per presentar el seu Projecte Final de Carrera a la 9ena edició dels PREMIS PROJECTE FINAL DE CARRERA DE DISSENY D’INTERIORS que organitza el CODIC (Col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya).

11 Març 2008
Representació de l’ESDi a 080 Barcelona Fashion

La setmana passada es va celebrar la passarel·la 080 Barcelona Fashion on 6 dissenyadors catalans o establerts a Catalunya, 5 dissenyadors internacionals i 1 firma convidada van participar presentant les seves col·leccions tardor/hivern 2008-09. A més a més vàrem tenir l’oportunitat de veure 12 showrooms que es van presentar durant els 3 dies que va durar la fira.