Notícies
27 Novembre 2008
El Delgado Buil: Anna Figueras i Macarena Ramos, entre els dissenyadors més creatius del món

El Delgado Buil, integrat per dos exalumnes de l’ESDi, ha estat seleccionat per a formar part del grup dels 100 joves dissenyadors de moda més creatius del món, i participar així del nou llibre "100 New Fashion Designers". El llibre centra la seva atenció en dissenyadors que es troben en la primera dècada de la seva carrera professional, ja sigui treballant individualment o amb firma pròpia.

25 Novembre 2008
Enhorabona als nous graduats i graduades!

L’Escola Superior de Disseny ESDi va celebrar l’Acte de Lliurament de Títols oficials de Graduat Superior en Disseny ahir dia 25 de novembre de 2008 a les 19 hores, presidit per la Rectora de la Universitat Ramon Llull, Dra. Esther Giménez-Salinas i el president de la FUNDIT, Sr. Josep Bombardó i Navinés.

18 Novembre 2008
Exalumna de l’ESDi única representant espanyola dels 10 finalistes a el Botón

El passat dimarts dia 11 de novembre el pavelló italià de Fira de Barcelona va acollir la passarel·la de la propera temporada primavera / estiu de Mango. Durant l’esdeveniment Boris Izaguirre va ser l’encarregat de presentar els 10 finalistes del premi El Botón Mango Fashion Awards, dotat amb 300.000·, i entre els quals trobem el nom de Silvia Garcia Presas, única representant espanyola i exalumna de l’ESDi.

31 Octubre 2008
Finalitza amb èxit la 1ª edició del projecte FEM!

El passat dimecres dia 29 d’octubre es va celebrar a l’ESDi la desfilada que rep el nom de FEM! Amb el suport del Gremi de Indústries de la Confecció, i gràcies a la col·laboració de Kleymac i de l’IES M Anna Gironella de Mundet, les models van mostrar una col·lecció femenina per al pròxim estiu 2009.

07 Octubre 2008
Valentí Roma serà comissari per al projecte de Catalunya a la Biennal de Venecia 2009

Valentí Roma, Director de l’àrea de projectes del màster de comissariat de l’ESDi, ha estat el comissari guanyador del concurs internacional que l’Institut Ramon Llull (IRL) ha convocat per elaborar el projecte del pavelló de Catalunya a la 53a Biennal d’Arts Visuals de Venècia, que s’inaugurarà al juny de l’any 2009. El projecte "Comunidad Inconfesable" inclou obres de Pedro G. Romero, Technologies to the People i Sitesize.

22 Setembre 2008
El rus Serguei Povaguin, premi al millor dissenyador jove

La "Cibeles Madrid Fashion Week", ex Passarel·la Cibeles, va tancar la setmana amb el Ego, una jornada dedicada als joves dissenyadors que, per primera vegada, compartien espai escènic amb els dissenyadors més reconeguts. El rus Serguei Povaguin ha estat el guanyador del primer premi al Millor Dissenyador Jove, atorgat per la marca L’Oreal, durant el transcurs de la Passarel·la.

16 Setembre 2008
Primer dia de classe per a la primera promoció de Grau oficial en disseny

Les vacances han arribat a la seva fi i aquest dilluns dia 15 de setembre ha estat el primer dia de classe per a la primera promoció de Grau Oficial en Disseny de l’Escola Superior de Disseny ESDi. Amb el inici del Grau de forma progressiva començarà l’extinció dels estudis de Graduat en Disseny títol propi URL

09 Setembre 2008
Un any més, una alumna de l’ESDi és la guanyadora del projecte BOOK-T de Modafad

L’ESDi va ser l’única escola de la qual van estar seleccionades les tres alumnes que s’havien presentat al concurs. I un any més una alumna de l’ESDi, Nora Urkia, va ser la guanyadora pel millor projecte de final de carrera amb la seva col·lecció "Keep it real" inspirada en el hip-hop com a forma de vida, en els orígens culturals dels fundadors d’aquest moviment. L’organització li va atorgar 6.000· per crear una nova col·lecció, a més de l’oportunitat de presentar-la a la propera edició de Modafad i en un showroom del 080 Barcelona Fashion, que es celebrarà a la primavera del 2009.

22 Juliol 2008
L’alumne de l’ESDi Francisco Juárez, dissenyador del logo del 40è Aniversari dels Castellers de BCN

El jurat, format per la Comissió del 40è Aniversari, representants de Junta i dos professionals del disseny, ha triat un dibuix de l’alumne de l’ESDi Francisco Juárez Berbel com a nou logotip, que serà utilitzat en les campanyes i activitats de la Colla al llarg del proper any 2009.

11 Juliol 2008
L’alumna Yanire Caro guanya el 1er concurs internacional de disseny DC CO

L’empresa de calçat DC Co, que pertany a una companyia italiana amb important presència internacional a firmes com Levi’s shoes and accessories, va presentar el I Concurs Internacional de Disseny durant la recent clausurada edició del Bread&Butter. L’objectiu del concurs era trobar un nou dissenyador novell entre els cinc finalistes d’escoles europees de moda que havien presentat el seu esbós. Dels cinc només un, el de l’alumna de 3er curs de l’Escola Superior de Disseny ESDi Yanire Caro, va ser seleccionada lliurement pels visitants de la fira, i com a conseqüència passarà a formar part de la propera col·lecció AW-’09 de DC Co.

09 Juliol 2008
Premi Degree Show ’08 atorgat a les alumnes Esther Pérez i Nora Urkia

Professionals com Chu Uroz (ModaFAD), Bernadette Wittmann (Bread&Buttter), Glòria Gratacós (Gratacós) i Xavier de Balaguer (Ajuntament de Barcelona) van atorgar el premi Degree Show ’08 a les dues col·leccions més destacades segons criteris de sostenibilitat.

09 Juliol 2008
Miguel Ángel Gallego, alumne de l’ESDi, guanyador de MINI Bags Award

MINI (BMW), en el marc de la fira Bread & Butter i amb la col·laboració de Panda Srl., va celebrar el passat dijous dia 3 a la Casa Batlló de Barcelona l’entrega de premis a les interpretacions que alumnes de l’Escola ESDi van fer de l’anomenada "MINI bag". Miguel Ángel Gallego, alumne de 2on curs de Disseny Industrial, va resultar el guanyador d’una beca de sis mesos a Panda Srl.

01 Juliol 2008
Èxit absolut de l’ESDi als premis europeus del tèxtil

La revista ProTèxtil ha organitzat a Barcelona el 1er saló de la Indústria Europea de la Impressió digital Tèxtil. Dins d’aquesta fira es van convocar els premis europeus del Tèxtil LEONARDO AWARDS, on alumnes de l’Escola Superior de Disseny ESDi van resultar guanyadors.

30 Juny 2008
MINI ESPANYA (BMW) i l’Escola Superior de Disseny ESDi celebren el Mini bag awards

En el marc de la pròxima edició de BREAD & BUTTER, MINI ESPANYA (BMW) celebrarà, en la Casa Batlló de Barcelona dijous que ve dia 3, un acte en el qual premiarà la interpretació de la denominada "MINI bag" per part de quatre estudiants de l’Escola Superior de Disseny ESDi.

18 Juny 2008
Préctec pels estudis oficials universitaris de disseny

La Caixa i l’ESDi han establert un acord pel qual els alumnes dels estudis Oficials Universitaris de disseny de l’ESDi tenen a la seva disposició, sense cap aval, un préstec per un import fins a 3.750· amb la finalitat de facilitar l’accés als estudis de disseny.

30 Maig 2008
El Disseny a l’ESDi ja és Titulació Oficial

El Consell d’Universitats ha analitzat l’informe de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i l’Acreditació (ANECA), responsable de l’avaluació dels nous plans d’estudis adaptats a l’Espai d’Ensenyament Europeu (EESE), i ha donat llum verda definitiva al Títol de Grau en Disseny proposat per l’Escola Superior de Disseny ESDi, centre adscrit a la Universitat Ramon Llull.

29 Abril 2008
Bàrbara Astals Brull, estudiant de l’ESDi, guanyadora del Vè Concurs de la Carpeta de la URL

Bàrbara Astals Brull, estudiant de 3r curs de Disseny Gràfic de l’Escola Superior de Disseny ESDi ha obtingut un premi en metàl·lic de 2.000· i la reproducció del seu disseny en les 20.000 carpetes que es repartiran el curs 2008-09 entre els estudiants de la Universitat.

Jose Castro, col·laborador de ESDi-EATM, membre de la Camara Sindical de la Costura Francesa
28 Abril 2008
Jose Castro, col·laborador de ESDi-EATM, membre de la Camara Sindical de la Costura Francesa

El passat 29 de Març, Jose Castro, col·laborador de l’Escola ESDi-EATM, va entrar a formar part de la Federació Francesa de la Costura. El dissenyador Espanyol, establert a Barcelona, va ser triat com a membre de la Càmera Sindical del Prêt-à-Porter Parisenc al costat de firmes com Collette Dinnigan, Escada, Giambattista Valli, Jeremy Scott i Miu Miu.

22 Abril 2008
Empreses com MANGO i Roca, entre d’altres, van participar al Break and Creativity de l’ESDi

La setmana passada es va celebrar el "Break and Creativity" a l’Escola Superior de Disseny ESDi. Els alumnes van estar treballant en diferents tallers, aquest any, dedicats al Ecodisseny i la Sostenibilitat.

28 Març 2008
MECAD es desplaça a Ses Illes

A través del conveni que l’Escola ESDi té amb l’Escola Superior Balear, la professora Vanina Hofman va viatjar a Palma de Mallorca amb motiu de la conferència que es va realitzar per invitació del Diari de Mallorca. Aprofitant el desplaçament, va assistir a la presentació dels estudis que l’Escola va oferir vinculats a l’ESDi.

18 Març 2008
La bellesa sí està a l’interior

Les alumnes Anna Castilla Vila, Nuria Fernández Bover i Belén González Fernández han estat seleccionades per l’escola per presentar el seu Projecte Final de Carrera a la 9ena edició dels PREMIS PROJECTE FINAL DE CARRERA DE DISSENY D’INTERIORS que organitza el CODIC (Col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya).

11 Març 2008
Representació de l’ESDi a 080 Barcelona Fashion

La setmana passada es va celebrar la passarel·la 080 Barcelona Fashion on 6 dissenyadors catalans o establerts a Catalunya, 5 dissenyadors internacionals i 1 firma convidada van participar presentant les seves col·leccions tardor/hivern 2008-09. A més a més vàrem tenir l’oportunitat de veure 12 showrooms que es van presentar durant els 3 dies que va durar la fira.

23 Gener 2008
L’ESDi i el Bread & Butter: Objectiu aconseguit!

L’ESDi ha aconseguit el seu objectiu gràcies al treball en equip i a les novedoses propostes de les cinc alumnes seleccionades como a representació: Impulsar als joves dissenyadors.