Notícies
28 Novembre 2007
Una actual professora de l’ESDi, guanyadora d’una Beca a la Segona Edició de La Incubadora del FAD.

El passat dimarts va tenir lloc el lliurament de beques de la segona edició de La Incubadora del FAD. Aquest projecte, iniciat ara fa un any, és una plataforma ideada per a la promoció dels creadors que comencen a professionalitzar-se en l’ámbit del disseny. Ana Inés Piñeiro, actual professora de l’ESDi, va guanyar la Beca del FAD, que li permetrà incorporar-se al departament d’investigació del Centre Tecnològic CETEMMSA per crear i desenvolupar diversos prototips de peces de roba electròniques interactives.

16 Novembre 2007
Jose Castro i el Fashion Day: Tot un éxit!

Tot un éxit. Així resumim la presentació dels cinc millors projectes d’ESDi en l’especialitat de Moda del curs 2006-2007 i l’exposició dels dos finalistes del concurs Premi Catalunya de Dissenyadors Emergents de la Generalitat, ex alumnes de l’escola. José Castro, apadrinant l’esdeveniment, ens va mostrar la seva experiència en la recent Passarel·la de París, amb la seva nova col.lecció "NoituLove".

09 Novembre 2007
ESDi forma part del jurat del Botón Mango Fashion Awards

El prestigiós dissenyador italià Valentino Garavani va assistir a la presentació de la nova col·lecció així com a l’entrega del premi "El Botón Mango Fashion Awards", un dels premis millors dotats de la moda internacional amb 300.000 euros. Entre els membres del jurat destacaven el director de l’escola ESDi Antoni Garrell, així com la Liz Hurley, el president de Mango, Isak Andic, entre d’altres.