Notícies
José Castro presenta la seva primera col·lecció a la Passarel·la Barcelona
30 Gener 2007
José Castro presenta la seva primera col·lecció a la Passarel·la Barcelona

El dissenyador de moda José Castro, antic alumne i ex professor de l’Escola Superior de Disseny ESDi, va presentar la seva primera col·lecció femenina -Dead Bird- durant la tercera edició de la Passarel·la Barcelona.

05 Gener 2007
Iván Marino guanya un premi de Telefónica

El professor d’Art Electrònic i Disseny Digital de l’ESDi, Ivan Marino, ha guanyat el 1er premi de la categoria ’Proyecto Multidisciplinario Experimental Limbo’ del concurs que organitza la Fundació Telefònica d’Argentina per a promoure obres d’artistes que incorporen l’ús de les noves tecnologies.

05 Gener 2007
El ’Portananos’ ja està patentat

El projecte que va ser guardonat l’any passat pels Premis Medi ambient al Disseny pel reciclatge ja està patentat. Es tracta del ’Portananos’, un bressol de cartró reciclable dissenyat per Alexandra González, estudiant de disseny tèxtil de ESDi, Marc Sapeti, d’industrial i Mar Bohigas i Daniel Campos, de gràfic.

05 Gener 2007
Una alumna de l’ESDi guanya el primer premi del City Arms

Nuria Galcerán, alumna de l’ESDi de tercer de disseny gràfic va guanyar el passat mes de desembre el primer premi del concurs organitzat per City Arms. Nuria va haver de dissenyar la nova etiqueta de la cervesa City Arms en un temps rècord de 24 hores.