Notícies
18 Desembre 2007
Master MANGO-ESDi: Master de gestió de la indústria de la moda i el disseny

Enric Casí, el director general de Mango, va confirmar el passat 17 de novembre que l’empresa téxtil contribuïrà a la creació de talent amb l’edició d’un Màster en gestió de la indústria de la moda i el disseny, en col·laboració amb l’escola catalana ESDi. Aquesta iniciativa se suma al Premi El Botó, que reconeix el treball de joves dissenyadors.

28 Novembre 2007
Una actual professora de l’ESDi, guanyadora d’una Beca a la Segona Edició de La Incubadora del FAD.

El passat dimarts va tenir lloc el lliurament de beques de la segona edició de La Incubadora del FAD. Aquest projecte, iniciat ara fa un any, és una plataforma ideada per a la promoció dels creadors que comencen a professionalitzar-se en l’ámbit del disseny. Ana Inés Piñeiro, actual professora de l’ESDi, va guanyar la Beca del FAD, que li permetrà incorporar-se al departament d’investigació del Centre Tecnològic CETEMMSA per crear i desenvolupar diversos prototips de peces de roba electròniques interactives.

16 Novembre 2007
Jose Castro i el Fashion Day: Tot un éxit!

Tot un éxit. Així resumim la presentació dels cinc millors projectes d’ESDi en l’especialitat de Moda del curs 2006-2007 i l’exposició dels dos finalistes del concurs Premi Catalunya de Dissenyadors Emergents de la Generalitat, ex alumnes de l’escola. José Castro, apadrinant l’esdeveniment, ens va mostrar la seva experiència en la recent Passarel·la de París, amb la seva nova col.lecció "NoituLove".

09 Novembre 2007
ESDi forma part del jurat del Botón Mango Fashion Awards

El prestigiós dissenyador italià Valentino Garavani va assistir a la presentació de la nova col·lecció així com a l’entrega del premi "El Botón Mango Fashion Awards", un dels premis millors dotats de la moda internacional amb 300.000 euros. Entre els membres del jurat destacaven el director de l’escola ESDi Antoni Garrell, així com la Liz Hurley, el president de Mango, Isak Andic, entre d’altres.

Genial Fashion eclipsa la passarel·la
05 Octubre 2007
Genial Fashion eclipsa la passarel·la

Els millors estudiants de disseny de moda de l’ESDi van mostrar al gran públic les seves col·leccions en el Genial Fashion el 4 d’octubre. La desfilada de moda es va celebrar a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, un marc incomparable que va ajudar a lluir els dissenys dels estudiants i que va ser conduït per la presentadora Elsa Anka.

20 Setembre 2007
Concurs Internacional de Disseny Roca

Alberto Nogueras Castillo, estudiant de tercer curs del Graduat Superior en Disseny Industrial de ESDI, ha guanyat el premi de la 2a edició del Concurs Internacional de Disseny ROCA "Wellness", convocat per Roca i organitzat per BCD, amb el projecte Watermassage.

18 Juliol 2007
Laura Mengíbar guanya en el ModaFAD més futurista

En el marc de CosmoCaixa es van presentar les col·leccions de joves dissenyadors a la que va ser la 24 edició de ModaFAD, marcada pels teixits futuristas.

12 Juliol 2007
Èxit d’assistència a la desfilada Degree Show

Més de 1.000 persones van veure en directe la presentació de les col·leccions dels alumnes de l’ESDi el 10 de juliol al Palau Robert.

11 Juliol 2007
Els Premis 2007 Disseny per al Reciclatge guardonen a ESDi

Els Premis 2007 Disseny per al Reciclatge reconeixen els productes, projectes i estratègies que allarguen la vida dels productes i redueixen els residus. El jurat del concurs va atorgar a l’Escola Superior de Disseny ESDi un reconeixement especial.

02 Juliol 2007
Beques del Projecte Expansió Digital

El 20 de juny va finalitzar el termini per a la presentació a les Beques del Projecte Expansió Digital, realitzat pel MECAD. Més de 50 peticions van arribar d’Amèrica del Sud i, sumades a les procedents d’Espanya, fan evident la demanda de suport per part de creadors emergents.

31 Maig 2007
Creamoda arriba als 20 anys i reconeix a un ex alumne de l’ESDi

El Bilbao Exhibition Centre (BEC) de Barakaldo va celebrar entre el 10 i el 13 de maig el XX Concurs de Disseny en Moda Creamoda 2007.

16 Maig 2007
El disseny pot contribuir a combatre el canvi climàtic

Antoni Garrell, Director General de la Fundació per l’ESDi, ha dictat durant el mes de maig una conferència sobre disseny i canvi climàtic a Santiago de Xile, ciutat que ha visitat durant una gira de diversos dies per Amèrica Llatina.

11 Maig 2007
Una alumna de 4t curs d’indumentària, reconeguda per ACIAC

ACIAC (Asociación de Almacenistas de Curtidos e Industrias Auxiliares del Calzado de Baleares) ha reconegut el treball de l’alumna de 4t curs d’indumentària Pilar Alonso.

03 Maig 2007
5 alumnes de l’ESDi guanyen el Concurs Internacional de Champion

Cinc dissenyadors de l’ESDi rebran el divendres 4 de maig el premi del Concurs Internacional "Champion, Samarretes pel Centenari", que es lliurarà a l’escola a les 10.30 del matí.

16 Març 2007
Antoni Miró, Josep Abril, Toton Comella y Roberto Verino clausuren el Break & Creativity 2007

L’Escola Superior de Disseny ESDi va acollir el passat 15 de març als dissenyadors de moda Antoni Miró, Josep Abril, Toton Comella i Roberto Verino que, moderats per Nic Olivé, gerent adjunt de Mànec, van debatre sobre el valor de la creativitat en el món del disseny.

14 Febrer 2007
Mola TV incorpora l’ESDi a la seva programació diaria

Mola TV ha començat a emetre càpsules diàries amb continguts de l’Escola Superior de Disseny ESDi. Des del passat 5 de febrer, es poden veure per aquest canal i a través de la seva pàgina web www.molatv.cat notícies relatives a projectes d’alumnes, concursos i actes del centre.

José Castro presenta la seva primera col·lecció a la Passarel·la Barcelona
30 Gener 2007
José Castro presenta la seva primera col·lecció a la Passarel·la Barcelona

El dissenyador de moda José Castro, antic alumne i ex professor de l’Escola Superior de Disseny ESDi, va presentar la seva primera col·lecció femenina -Dead Bird- durant la tercera edició de la Passarel·la Barcelona.

05 Gener 2007
Iván Marino guanya un premi de Telefónica

El professor d’Art Electrònic i Disseny Digital de l’ESDi, Ivan Marino, ha guanyat el 1er premi de la categoria ’Proyecto Multidisciplinario Experimental Limbo’ del concurs que organitza la Fundació Telefònica d’Argentina per a promoure obres d’artistes que incorporen l’ús de les noves tecnologies.

05 Gener 2007
El ’Portananos’ ja està patentat

El projecte que va ser guardonat l’any passat pels Premis Medi ambient al Disseny pel reciclatge ja està patentat. Es tracta del ’Portananos’, un bressol de cartró reciclable dissenyat per Alexandra González, estudiant de disseny tèxtil de ESDi, Marc Sapeti, d’industrial i Mar Bohigas i Daniel Campos, de gràfic.

05 Gener 2007
Una alumna de l’ESDi guanya el primer premi del City Arms

Nuria Galcerán, alumna de l’ESDi de tercer de disseny gràfic va guanyar el passat mes de desembre el primer premi del concurs organitzat per City Arms. Nuria va haver de dissenyar la nova etiqueta de la cervesa City Arms en un temps rècord de 24 hores.