Notícies
6 de juliol de 2015
5 graduats a l’ESDi han estat premiats a la Nit Laus

El passat 3 de juliol es va celebrar al Disseny Hub Barcelona la Nit Laus, on es va dur a terme el lliurament dels Premis Laus 2015, organitzats per l’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors D’art del FAD (ADG-FAD) que té l’objectiu de promoure el disseny gràfic i la comunicació visual en la vida cultural i econòmica del país.


Enguany, 5 projectes de graduats en Disseny menció gràfic i menció audiovisual de l’ESDi competien per guanyar un dels premis en la categoria d’estudiants i, finalment, tots cinc han estat premiats.


Laus de Plata:

- “Ordinario” de David Vera, un projecte gràfic sobre la importància d’allò que és local i quotidià en un món globalitzat.
- "View Sound" de Damià Armengol, una app per a tauletes digitals Apple per a compondre música a partir d’elements visuals.

-"Eficook", de Pol Mas, una app per a mòbils que té com a objectiu fer un ús més eficient dels aliments que tenim a casa


Laus de Bronze:

- "type-ish.com", de Sofia Dezaki, una recopil·lació de treballs de lettering.
- "Made to be seen", d’Òscar Boix, un curtmetratge d’animació en 3D.

 

 

A més a més, l’estudi Artofmany a on treballa la graduada Marina Soto, ha estat el guanyador del Laurs Or i Gran Laus en la categoria d’entitats pel projecte del tricentenari, el logotip de commemoració de la Generalitat.

Moltes felicitats a tots!