Notícies
DESTACADES: 10 - 17 març de 2016
4 projectes de graduats són finalistes als Premis Laus [ + altres notícies ]

 

4 projectes de graduats són finalistes als Premis Laus

Els projectes de Final de Grau “Hipercuriosidad” de Raül Garcia Gili, “Griot” d’Oriol Arnedo de la modalitat de Gràfic i “Beware with the fifth Column” de Sergi Soley i “Over 2.0” de Cristian Arranz de la modalitat d’Audiovisuals han estat seleccionats com a finalistes als Premis Laus 2016 en la categoria d’Estudiants.

 

Els premiats es donaran a conèixer durant la Nit Laus, que tindrà lloc el 10 de juny al Disseny Hub de Barcelona. Els premis Laus estan organitzats per l’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d’Art del FAD (ADG-FAD) i tenen com objectiu  esdevenir un reconeixement a la creativitat i la qualitat de la comunicació audiovisual i gràfica.

 


 

La exposició “Reinterpretar la gràfica” mostra la proposta de l’alumna Mercè Cassanyes dels nous logotips dels museus de Sabadell

El dimarts 15 de març es va inaugurar l’exposició “Reinterpretar la gràfica” al Museu d’Art de Sabadell, una mostra que aplega les propostes dels alumnes de 4t de Disseny menció Gràfic de l’ESDi per a reinterpretar els logotips dels museus de Sabadell.

 

Entre les propostes destaca la de l’alumna Mercè Cassanyes, que ha estat escollida per l’Ajuntament de Sabadell per redefinir els símbols del Museu d’Art de Sabadell i el Museu d’Història. En el cas de l’Arxiu Històric de Sabadell s’ha decidit mantenir l’actual emblema pel seu pes històric.

 

Aquesta col·laboració entre Universitat i Municipi ha donat l’oportunitat als futurs dissenyadors de treballar en un projecte real, sempre sota la tutoria de professionals tant de l’ESDi com de l’Ajuntament de Sabadell.

 

La mostra es pot visitar fins al 3 d’abril al Museu d’Art de la ciutat.

 

 


 

Col·lec presenta els resultats del primer Taller Satèl·lit amb l’ESDi com a universitat anfitriona

En el marc del cicle de conferències “Out of Metrics” que organitza FAD Barcelona, el col·lectiu de creatius interuniversitaris Col·lec va presentar els projectes que s’han dut a terme en el primer Taller Satèl·it. Sota la premisa de “les límits tèxtils” i el concepte de “nomadisme”, tres grups d’alumnes de diferents disciplines i escoles de disseny (com l’ESDi) han dut a terme un treball conjunt, tutoritzats per l’estudi Hunch.


Part d’aquest treball s’han desenvolupat a diferents espais de l’Escola Superior de Disseny ESDi, que ha exercit d’universitat anfitriona d’aquest primer taller, i ha donat suport als participants tant a nivel d’infraestructures com d’assessorament profesional, de la mà dels dissenyadors i professors de l’Escola.

 

 


 

TV3 elabora un reportatge sobre el Concurs del Gremi de la Fusta

Un equip de TV3 ha entrevistat a l’alumna de Disseny menció Producte Judit Moreno, autora del disseny del gronxador que es reproduirà en fusta en el XXIV Concurs de Fusteria i ebenisteria, organitzat pel Gremi de la Fusta de Sabadell i l’Escola Industrial i que tindrà lloc el proper divendres 18 de març.


La cadena catalana està preparant un reportatge sobre aquest projecte de sostenibilitat que dóna un nou ús a la fusta dels arbres de Can Déu que van caure durant la ventada del 9 de desembre de 2014 i que ha estat cedida per l’empresa Serradora Boix SL.

 

 


 

L’ESDi prepara una jornada de Portes Obertes pel 9 d’abril

El proper dissabte 9 d’abril l’Escola Superior de Disseny de Sabadell ESDi celebra l’Open Day, una jornada de portes obertes per donar a conèixer la Universitat i l’ampli ventall d’estudis de Grau, Postgrau i Màsters en disseny que ofereix l’ESDi.

Confirma la teva assistència a info@esdi.edu.es

 

 


 

Exposició del Premi Catalunya d’Ecodisseny

El Hall de l’ESDi acull, del 15 de març al 18 d’abril, l’exposició de les propostes guardonades al Premi Catalunya d’Ecodisseny 2015, que convoca el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de Residus.


L’objectiu és premiar les propostes que, mitjançant el disseny, redueixin els impactes ambientals que els productes originen al llarg de tot el seu cicle de vida, afavorint un millor comportament ambiental.