Notícies
DESTACADES: 11-17 de febrer de 2016
L’ESDi dissenya els nous banyadors de l’equip de natació sincronitzada [+ altres notícies]

 

L’equip Espanyol de Natació Sincronitzada presenta rutines i banyadors nous dissenyats per l’ESDi i l’alumna Ona Carbonell


Aquest dijous a Madrid es presenten les rutines noves i els banyadors que es lluiran a les Olimpíades de Rio de Janeiro i que, com ja va sent habitual, han estat dissenyats per l’ESDi (la professora Cristina Real al capdavant del projecte) amb la col·laboració de l’alumna i nadadora Ona Carbonell. Es presenten els banyadors pel duet lliure, inspirat en el concert d’Aranjuez que presenta tonalitats daurades, vermelles i negres i que es complementa amb un casquet que s’ha dissenyat amb una peineta especial. L’ESDi començarà a treballar, també, en el disseny de banyadors de les rutines d’equip.

 

 


 

Més d’una trentena d’alumnes viatgen a Berlín per gaudir “in situ” del disseny alemany 


Una trentena llarga d’alumnes de 2n any de l’ESDi marxen aquest dijous, acompanyats del professor Antoni Mañach i la professora Laia Feixas a Berlin. Es tracta d’un viatge que fa anys que impulsa el professor Mañach i que ajuda als alumnes a conèixer, de primera mà, el disseny alemany de la Bauhaus entre d’altres referents. 

 


 

Alumnes de Moda, tutoritzats pel dissenyador Josep Abril, presenten Offline Collection


En una acció efímera a diferents espais emblemàtics de Barcelona, com la Casa Batlló, Plaça Catalunya o el Portal de l’Àngel, els alumnes de 4 de Disseny de Moda de l’ESDi van presentar la col·lecció masculina que han elaborat de manera conjunta tutoritzats pel dissenyador i professor de l’ESDi Josep Abril. Els estudiants van sorprendre als vianants improvisant una passarel·la al mig del carrer, on models desfilaven les seves peces. El projecte es pot veure a través del perfil d’Instagram @OfflineCollection.

 

 Inauguració de l’Exposició “Vestir i Desvestir Cossos” al Centre d’art la Panera de Lleida

Comissariada pels professors Dra. Maia Creus i Oriol Ocaña, la mostra presenta una reflexió sobre el cos i el vestir i presenta el projecte de diversos graduats de l’ESDi. L’exposició combina artistes performatius amb dissenyadors consolidats amb el treball fet per recent graduats. La inauguració va tenir lloc el dissabte 13 de febrer amb una molt bona presència de públic.

 

 L’ESDi impulsa el MultiMedia Makers, un LAB creatiu al servei de les empreses


Multi Media Makers neix com a eina al servei de les empreses i els emprenedors però, també, com a un Media Lab creatiu a on exercir una investigació i experimentació contínua amb el binomi tecnologia i disseny. MMM ofereix projectes de disseny gràfic, gràfica per a web, branding, naming, motion graphics, videoclips, videobranding, ficció, documentals, cobertura d’esdeveniments o  assessorament en disseny. Amb descomptes exclusius a Ajuntaments catalans, empreses vinculades a l’ESDi i escoles.

 Nova trobada de la Junta Alumni


El passat dimecres, 10 de febrer, es va reunir la Junta Alumni en un sopar a les instal·lacions de l’ESDi Sabadell. La trobada va servir per presentar oficialment al sr. Ferran Amago, nou Director de Desenvolupament Corporatiu de l’ESDi i adjunt a Direcció General de la FUNDIT i, també, per parlar sobre la situació de l’ESDi i les activitats que té previst dur a terme la Junta Alumni. Una d’elles, un esdeveniment a Barcelona sobre  tecnologia aplicada al disseny, ciència i nanotecnologia que ampliarem en breu.