Notícies
3 de novembre de 2016
El PFG "Fractal" de Núria Crosas, graduada en Disseny Gràfic a l’ESDi ha estat escollit per formar part del Blanc Festival.

“Fractal” és el projecte de final de grau de Núria Crosas, que recull d’una manera molt intel·ligent i efectiva el missatge corporal de la dansa i el transforma en llenguatge escrit a través d’una iconografia geomètrica i de colors plans. Entenent que la notació de la dansa ha de ser entesa per un ampli públic i no exclusivament pels professionals del sector, neix Fractal, un sistema de codificació mitjançant símbols geomètrics, estàndards i simples, universalment interpretables.

 

 

La dissenyadora presentarà el seu projecte el proper divendres 11 de novembre al Casino L’Aliança del Poblenou, en el marc del Blanc Fest, el festival del disseny gràfic de Catalunya.


El Blanc Festival va nèixer al 2009 dedicat íntegrament al disseny gràfic amb l’objectiu de donar a conèixer el disseny emergent i potenciar el sector. Un esdeveniment molt especial que aplega i crea sinèrgies entre dissenyadors emergents, professionals i marques patrocinadores.
Dos dies intensos de conferències, classes magistrals, i experiències sobre disseny gràfic i creativitat.