Notícies
18, 19 i 20 de juny
El Màster oficial en Comissariat d’Art Digital de l’ESDi i ZZZINC programen un seminari sobre BIG BANG DATA

El Màster Oficial en Comissariat d’Art Digital de l’ESDi i la plataforma ZZZINC han programat pels dies 18, 19 i 20 de juny, un seminari sota el títol: "La cultura de les dades", que gira entorn a l’exposició del CCCB: BIG BANG DATA. L’exposició combina projectes d’art i disseny, documentació històrica, prototips de nous serveis i tecnologia, i entrevistes amb experts de tot el món. A més a més, l’exposició inclou en el seu interior l’estació BETA, un espai laboratori amb investigadors en residència.

Tots aquells interessats en inscriure’s al seminari cal que envien la seva sol·licitud a master@esdi.edu.es.

El seminari programat per l’ESDi conjuntament amb ZZZINC es divideix en tres dies d’activitats:

Dia 18 (de 18.00 a 20.00) al CCCB
Introducció i visita comentada a l’exposició BIG BANG DATA amb José Luís de Vicente, comissari de la mostra.
Places limitades.

Dia 19 (de 18.30 a 21.00) a EATM (seu de l’ESDi a Barcelona)
Projectes i comunitats. Amb Irma Vilà i Daniel Granados (ZZZINC).
A partir del conjunt d’activitats programades a l’Estació Beta de l’exposició, es farà un recorregut per diferents projectes que investiguen i treballen entorn a una nova cultura de dades.
Converses amb Óscar Marín per parlar sobre DATAJAMS i diferents comunitats que treballen des de diferents prismes aquesta àmbits.

Dia 20 (de 18.30 a 21.30)
Metodologies de treball
Amb Paco González i Daniel Granados (ZZZINC).
En aquesta sessió es profunditzarà sobre el com es gesta un projecte d’aquestes dimensions en un context com el CCCB. Es parlarà del procés de prototipatge i la seva concreció en el que es avui Big bang Data.
Converses amb Andreu Belsuces, mediador de l’exposició Big Bang Data. Es parlarà sobre el mediador com a figura rellevant en el desenvolupament del projecte, sobre les seves competències i objectius.

 

bigbangdata