Notícies
3 de juliol
"Caçadors d’experiències” amb Álvaro Sanz, Deliris i RVfilms al darrer ESDinetworking del curs

Sota el títol “Caçadors d’experiències” arriba la darrera sessió de l’ESDinetworking [through the jazz] que tindrà lloc el proper 3 de juliol al campus ESDi Sabadell amb uns ponents de luxe: Àlvaro Sanz, RVFilms i Deliris.


Si vols conèixer altres tipus d’experiències vitals, vols veure els reptes personals de gent atrevida o vols parlar amb professionals que han documentat aquestes vivències per compartir-les, no et deixis perdre aquesta cita. 3 de juliol, a les 19.00!


En la taula rodona Caçadors d’experiències es debatrà i reflexionarà al voltant del projecte audiovisual del graduat Álvaro Sanz, impulsor de projectes com “Horizonte Norte” o el Festival de creativitat “Inspira”; la productora Deliris, dels graduats Júlia Cuyàs i Paul Carr creadors de nombrosos videoclips i documentals i RVFilms realitzadors del documental Pauls Planet al voltant del músic i artista Paul Fuster.


L’esdeveniment, distès i festiu, anirà acompanyat de música jazz en directe i una moritz per acompanyar. A més a més els assistents tindran la oportunitat d’emportar-se un regal.


Qui vulgui assistir-hi cal que s’inscrigui en aquest formulari abans del dia 1 de juliol.

   

networking