ESDi Empresa

Suport a l'emprenedor

ESDi empresa, centre de suport a l'emprenedor, és una iniciativa de l'ESDi que ofereix a les empreses serveis de disseny realitzats per joves emprenedors graduats al centre. Els projectes que es realitzen compten amb la supervisió acadèmica i professional de l'ESDi. El servei ajuda als graduats amb vocació emprenedora, i a les empreses i organitzacions a millorar els seus productes i eines de comunicació i imatge.

Aquest centre de suport a l'emprenedor és una iniciativa non-profit de la Fundació del Disseny Tèxtil (FUNDIT) que ajuda als emprenedors i, alhora, actua com a plataforma per donar a conèixer als dissenyadors recentment graduats al món professional.

L'ESDi empresa disposa d'un co-working amb totes les infraestructures necessàries perquè els graduats puguin desenvolupar els seus projectes empresarials amb el màxim de facilitats possible. Està situat al costat de l'ESDi Sabadell, al carrer Marquès de Comillas, 81-83.Per rebre més informació sobre el servei es pot contactar amb esdiempresa@esdi.edu.es.

D'altra banda, ESDiempresa és un canalitzador de projectes empresarials. Si vols donar-te d'alta a la nostra cartera de dissenyadors freelance, pots enviar-nos les teves dades i el teu portfoli a esdiempresa@esdi.edu.es.

Alguns dels estudis que han format part de l'ESDi Empresa són: Mitja Dotzena, In·notio Studio, Dimo, Tabula Rasa y Lluis Rodero.

/content/imgsxml/ca/galerias/texto/79/prev-destacados-conoce-esdi-empresa-5.jpg/content/imgsxml/ca/galerias/texto/79/prev-esdiempresa-empresa-1.jpg/content/imgsxml/ca/galerias/texto/79/prev-esdiempresa-empresa-2.jpg/content/imgsxml/ca/galerias/texto/79/prev-esdiempresa-empresa-4.jpg/content/imgsxml/ca/galerias/texto/79/prev-esdiempresa-empresa-6.jpg