ESDi Empresa

Borsa de treball

Borsa de treball

El contacte amb el món empresarial també contínua una vegada els estudiants de l'ESDi han finalitzat els seus estudis. L'escola disposa d'un servei de borsa de treball per facilitar la inserció laboral i la millora professional de tots els seus graduats.

Les empreses que vulguin incloure una oferta dins de la borsa de treball podeu publicar-la aquí. I si a més voleu tenir més visibilitat a la nostra plataforma, podeu crear el vostre perfil d’empresa associada. Si voleu contactar directament amb borsa de treball per resoldre dubtes podeu fer-ho a borsa_treball@esdi.edu.es.

 

Pràctiques a l'empresa

Les pràctiques a empreses tenen la funció de completar i reforçar la formació de l'estudiant amb experiències professionals en l'àmbit empresarial, i donen a l'empresa l'oportunitat d'ajudar al graduat en la seva primera presa de contacte amb el món professional. A nivell empresarial, les companyies reben aire fresc, noves idees i ganes d'aprendre, a més d'un potencial creatiu incalculable.

El programa de pràctiques de l'ESDi està regulat pel Reial decret 1707/2011 del 18 de novembre (BOE 247-10 de desembre de l'any 2011) sobre programes de cooperació educativa.

Les empreses interessades a acollir estudiants en règim de pràctiques hauran de contactar-nos a través de practiques@esdi.edu.es.