ESDi Alumni

L'Escola Superior de Disseny ESDi posa a disposició de tots els seus graduats el servei ESDi Alumni, que ha estat creat per la Fundació del Disseny Tèxtil amb l'objectiu d'oferir una sèrie de serveis de manera gratuïta als exalumnes de l'Escola Superior de Disseny.

 

Ús de tallers i instal·lacions d'ESDi

Tots els alumnes graduats per ESDi poden utilitzar les instal·lacions i equipaments disponibles a l'Escola:

 

Borsa de treball

Aquest servei contempla dues opcions: tant si tens una empresa i vols contractar un graduat d'ESDi com si ets exalumne i estàs buscant feina. És un servei obert per a tots els membres d'ESDi Alumni.

Per accedir a la nova plataforma Career Centre d’ESDi i poder-te crear el teu perfil i visualitzar totes les ofertes laborals, adreça’t a: esdi.jobteaser.com. Adjuntem el tutorial de com has de fer-ho. Si vols contactar directament amb el servei de borsa de treball per resoldre dubtes dirigeix-te a borsa_treball@esdi.edu.es

 

 

 

Més informació sobre la Borsa de Treball.

L'Escola Superior de Disseny i la FUNDIT t'ofereixen una altra alternativa professional: crear el teu propi projecte empresarial i convertir-te en emprenedor a través del viver empresarial ESDiempresa, situat a les instal·lacions d'ESDi.

Pots consultar les condicions i els requisits de sol·licitud d'espai a ESDiempresa.

 

Descomptes en formació continuada

Només per ser d'ESDi Alumni podràs gaudir de descomptes en tota la nostra oferta de formació continuada:

Enllaços als diferents apartats:

Participació a totes les activitats que es desenvolupin des de l'ESDi (desfilades, jornades emprenedores, fòrums d'inversió, conferències, masterclass, etc.).

 

Altres serveis

Des de l'ESDi volem saber quines són les teves necessitats i inquietuds professionals. Si creus que et podríem oferir algun servei que no has trobat en aquesta pàgina, et convidem que contactis amb nosaltres a través de l'adreça electrònica alumni@esdi.edu.es i farem tot el possible per donar resposta a la teva petició.

 

Informació

Marquès de Comillas 81-83
08202 Sabadell (Barcelona)
Tel (+34) 93 72714819
alumni@esdi.edu.es

/content/imgsxml/ca/galerias/texto/327/prev-servicios-mg-9415.jpg