Destacats
20 Novembre 2012
El professor d’ESDi Ricard Guixà publica a la revista "Sans Soleil"
L’article es diu "Iconografía de la otredad. El valor epistemológico del retrato científico del segle XIX" i parla de la fotografia i el retrat científic. Apareix al número 4 de la revista d’estudis visuals "Sans Soleil".
05 Novembre 2012
Plantes Urbanites
3 alumnes del grau en disseny signen aquest article sobre com fomentar, conèixer i usar la biodiversitat urbana a través d’un projecte de disseny multidisciplinar.
28 Octubre 2012
Recolzar l’emprenedor: obligació indefugible
Identificar les oportunitat en aquest períodes, per superar-se a si mateix tot afrontant nous reptes, obliga a emprendre, fent propis, un conjunt d’aspectes que caracteritzen aquells que amb anterioritat van decidir ser emprenedors com pas inicial per esdevenir empresaris
05 Octubre 2012
El disseny social
Article de la responsable de desenvolupament de projectes de recerca tèxtil d’ESDi i directora d’investigació d’ESDi COLOR_LAB Spain, Encarna Ruiz.
02 Agost 2012
El futur en mà dels emprenedors
Article del Director General de la FUNDIT, Antoni Garrell
11 Juliol 2012
La importància del color en el disseny
Article de la investigadora d’ESDiColor_LAB, Encarna Ruiz.
09 Juliol 2012
Aquesta no és l’Europa que volem
"El projecte de llibertat, progrés i cohesió social europeu pot saltar pels aires". Article del Director General de la FUNDIT, Antoni Garrell, a El Singular Digital.
26 Juny 2012
Guanyar l’esdevenidor és donar suport a la recerca
"De ben segur que tots els que reconeixem la importància de la recerca i la innovació som persones que reconeixem, per un igual, les iniciatives llunyanes a casa nostra". Article del Director General de la FUNDIT, Antoni Garrell, publicat a El Singular Digital.
05 Juny 2012
Dia Mundial del Medi Ambient i l’Economia Verda
Article de l’investigadora Ariadna Claret, membre de la Fundació INDICIS.
29 Maig 2012
No es pot acceptar la impunitat
"Hem de confiar en la Unió Europea, en què el seny s’imposarà, que 2013 serà millor, i que el nostre treball servirà per millorar el present tot conquerint el futur". Article d’Antoni Garrell a El Singular Digital.
15 Maig 2012
15M: un altre futur és possible
Article del Director General de la FUNDIT, Antoni Garrell a El Singular Digital: "El 12M és un clam unànime que exigeix acabar amb polítiques excloents i errònies de persones, d’un i altre color polític, que només pensen en conservar privilegis
09 Maig 2012
Deixar volar la imaginació
Article del Director de l’ESDi, Llorenç Guilera, publicat a la revista de Jorge BucayMente Sana. Descarrega el pdf aquí.
16 Abril 2012
La indústria pot desterrar la crisi
"Només la indústria manufacturera, conjuntament amb la d’alt valor, té la capacitat de generar centenars de milers de llocs de treball". És un article del Director General de la FUNDIT, Antoni Garrell, publicat a El Singular Digital.
21 Març 2012
Menystenir la Recerca és hipotecar el futur
El Sr Antoni Garrell, Director General de la FUNDIT, signa aquest article sobre la importància d’invertir en recerca.
12 Març 2012
Aprendre dels errors
Jon Marin, Coordinador Científic de la Fundació INDICIS Sostenibilitat i Medi Ambient, signa aquest article sobre la necessitat d’aprendre dels errors comesos i en els avantatges que pot suposar aplicar disciplines com la biomimètica en camps com la
23 Gener 2012
Albert Cano:// Artists based in Barna
La número de gener de la revista BCNmes dedica una entrevista al dissenyador gràfic i il·lustrador Albert Cano, graduat en aquesta escola la promoció 2010-2011. BCNmes és una publicació cultural, mensual i gratuïta.
09 Gener 2012
Es pot ensenyar la creativitat?
A partir d’una experiència a l’assignatura de projectes de 1r curs, el professor Josep Maria Marimón reflexiona sobre la capacitat creativa dels seus alumnes i els convida a abandonar la "zona de comfort creatiu", fent un pas endavant i assumint el risc.
02 Gener 2012
"Reconèixer les singularitats, aplicar l’equitat"
"Són temps d’austeritat, de diàleg, de buscar els que ens aplega i no el que ens separa". Ho diu Antoni Garrell i Guiu, director de la Fundació per l’ESDi, en un article publicat al rotatiu el Singulardigital.cat.