Destacats
25 de juny de 2013
Projecte de banyadors per l’Equip Nacional de Natació Sincronitzada

La Unitat d’Aplicació i Experimentació de Moda d’ESDi (Departament universitari de Teoria i Desenvolupament del Disseny d’ESDi) va rebre en el mes de gener l’encàrrec de dissenyar tres models diferents de vestits de bany per a l’Equip Nacional de Natació Sincronitzada que representarà a Espanya en el Mundial de Barcelona 2013. La proposta va sorgir a partir de la iniciativa d’Ona Carbonell, una de les principals components de l’equip de sincronitzada i alumna d’ESDi.

En aquest article s’explica com s’ha desenvolupat aquest projecte, algunes anècdotes destacables i els resultats obtinguts en tot aquest procés de treball i aprenentatge.

 

Podeu llegir l’article sencer aquí:Cristina real      loreto

 

Article escrit per Cristina Real, dissenyadora de moda, professora i membre de la Unitat de Tendències i Innovació d’ESDi (Departament universitari de Teoria i Desenvolupament del Disseny d’ESDi); i per Loreto Rodríguez, dissenyadora de moda, professora i membre de la Unitat d’Experimentació i Aplicació de Moda d’ESDi (Departament universitari de Teoria i Desenvolupament del Disseny d’ESDi).