Destacats
25 d’abril del 2014
Introducció al disseny d’UI/UX

Les xifres parlen per si soles, el blog més influent del social media, Mashable.com, assegura que “UI/UX Designer és una de les professions amb un major creixement de demanda laboral en el període 2008/2013”. És per això que el MECAD by ESDi, escoltant les demandes laborals actuals i futures i pensant en l’ocupabilitat dels estudiants, es converteix en el primer centre de l’estat espanyol en impartir aquests nous estudis.

 

Així, en el curs 2014-2015 el Media Center D’art i Disseny (MECAD) estrenarà uns estudis pioners a l’Estat per a tots aquells estudiants que es vulguin especialitzar en dissenyar interfícies i experiències d’usuari. Es tracta del Diploma del MECAD acreditat per l’ESDi en UI/ UX Design, que permet professionalitzar-se en el disseny d’interaccions, l’art i el disseny digital, el disseny d’aplicacions mòbils, el disseny web, el món dels objectes intel•ligents, multimèdia i Internet.

 

Per veure el vídeo promocional d’aquests estudis en UI/UX Design fes click aquí.

 

El  Dr. Eduardo Huerta, cap de la Unitat de Comunicació, Multimèdia i Interactivitat de l’ESDi i responsable d’aquest nous estudis reflexiona en aquest article sobre la que ja és professió del futur.