Aviso Legal

Titularitat

La Fundació del Disseny Tèxtil està inscrita en el Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya amb el número de registre: 449. Tots els drets estan reservats.

Les dades:

Fundació del Disseny Tèxtil
NIF G59036202
C. Marquès de Comillas, 81-83
08202 SABADELL
Tel. (+34) 93 7274819
a/e: info@esdi.es 

1. Propietat intel·lectual

1.1. Tots els continguts d’aquest lloc web (incloent-hi textos, imatges, vídeos, documentació i qualsevol altre material publicat) pertanyen a la Fundació del Disseny Tèxtil o a tercers que n’hagin autoritzat l’ús a la Fundació del Disseny Tèxtil.

1.2. L’estructura de la pàgina web, el seu disseny, així com signes distintius i marques que en ella s’inclouen són titularitat de la Fundació Disseny Tèxtil i, estan protegits per la normativa de propietat intel•lectual i industrial. No es podran realitzar actes de reproducció, modificació, distribució, comunicació pública i, en general, qualsevol altre forma d’explotació, per qualsevol procediment, d’aquests elements sense el previ consentiment per escrit de la Fundació Disseny Tèxtil.

1.3. En el cas que la Fundació del Disseny Tèxtil autoritzi la utilització d’alguns d’aquests continguts s’haurà d’esmentar expressament la propietat.

1.4. Es prohibeix l’ús de qualsevol dels continguts publicats en aquest lloc web sense l’autorització expressa de la Fundació del Disseny Tèxtil. La Fundació Disseny Tèxtil no assumirà cap responsabilitat derivada de l’ús per part de tercers del contingut de la pàgina web i podrà exercitar totes les accions civils i penals que li corresponguin en cas d’infracció d’aquests drets per part de l’usuari.

2. Tractament de dades personals

2.1. D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s’informa que les dades subministrades, inclòs el correu electrònic, pels usuaris a la Fundació del Disseny Tèxtil i que resulten necessaris per a la formalització, la gestió administrativa, l’execució i el desenvolupament de tota l’activitat pròpia de ESDi-URL, s’incorporaran en un fitxer automatitzat del que n’és responsable i destinatària la Fundació del Disseny Tèxtil. Aquestes dades s’utilitzaran exclusivament amb les finalitats d’administrar la documentació referent als estudiants i als candidats i d’informar-los sobre l’oferta de cursos, programes i activitats.

2.2. En qualsevol cas, l’usuari que ha cedit les dades pot exercir el dret a accedir-hi per actualitzar-les, rectificar-les, cancel•lar-les o bé oposar-se al seu tractament en l’àmbit reconegut per la Llei orgànica 15/1999. Per exercir els drets mencionats i per a qualsevol aclariment cal enviar un escrit a la Fundació del Disseny Tèxtil, carrer Marquès de Comillas 81-83, 08202 Sabadell o es pot enviar un correu electrònic a: baixa@esdi.es